Haberler

TOBB Etü'de 'Kariyer Günleri' Başlıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Tarafından Düzenlenecek 'Kariyer Günleri' 4 Nisan 2008 Tarihinde Başlayacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi tarafından düzenlenecek ''Kariyer Günleri'' 4 Nisan 2008 tarihinde başlayacak.

TOBB ETÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk mezunlarını bu yıl verecek olan TOBB ETÜ, öğrencilerini, kendilerini bekleyen kariyer alternatifleri hakkında bilgilendirmek, iş dünyasının önde gelen firmaları ile kamu kurumlarını tanıtmak ve firmalar ile kurumların nitelikli işgücüne ulaşmalarını sağlamak amacıyla, ''Kariyer Günleri'' düzenleyecek. TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun açılış konuşmasını yapacağı ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu'nun katılımıyla gerçekleşecek Kariyer Günleri'nde, üniversite ev sahipliğinde Türkiye'nin alanında başarılı işadamları TOBB ETÜ öğrencileri ile bir araya gelecek.

(BA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title