Haberler

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Kırıkkale'de

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Kırıkkale'de

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer'in Oğlu Aziz Sümer ile Bekir Salbaş'ın Kızı Mehtap Selbaş'ın Düğün Törenine Katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu, "Gülümüzü Cumhurbaşkanı Yaptık, Baharı Bekliyoruz" Dedi.

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer'in oğlu Aziz Sümer ile Bekir Salbaş'ın kızı Mehtap Selbaş'ın düğün törenine katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu, "Gülümüzü Cumhurbaşkanı yaptık, baharı bekliyoruz" dedi.

Gazioğlu Gül Dinlenme Tesisleri'nde düzenlenen Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer'in oğlu Aziz Sümer ile Bekir Salbaş'ın kızı Mehtap Selbaş'ın düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin düğününe katılan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanını sonunda seçtik. Hemşerim olması beni çok sevindirdi. Cumhurbaşkanının görevine layık olacağına inanıyorum. Gül gibi adam, gül gibi Cumhurbaşkanı. Gülümüzü Cumhurbaşkanı yaptık, baharı bekliyoruz" diye

konuştu.

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer'in oğlu Aziz Sönmez'in nikah şahitliği yapan Hisarcıklıoğlu, genç çifte mutluluklar diledikten sonra Kırıkkale'den ayrıldı. Düğün törenine Vali Mustafa Bahrettin Demirer, AK Parti Milletvekili Turan Kıratlı, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, belde belediye başkanları, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Osman Acar, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, bazı İl Genel Meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve çok sayıda davetli

katıldı. Görkemli düğün töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini Rıfat Hisarcıklıoğlu ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak yaparken, nikahı da Belediye Başkanı Veli Korkmaz kıydı. Korkmaz, genç çiftlere ömür boyu mutluluk diledi.

(SY-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel
Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });