Haberler

Çorum'da Katliam Gibi Kaza! TIR'la Çarpışan Otomobildeki Aynı Aileden 5 Kişi Öldü

Güncelleme:

Çorum'un İskilip ilçesinde, otomobil TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada hurda yığınına dönen araçtaki aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

Çorum'un İskilip ilçesinde, otomobil TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin demir yığınına döndüğü kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

OTOMOBİL İLE TIR KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Kaza, İskilip ilçesi Karaburun köyü mevkiinde meydana geldi. İrfan Ünlü (40) yönetimindeki 33 ZK 034 plakalı otomobil ile Mehmet Yücetürk yönetimindeki 19 PE 845 plakalı TIR, kafa kafaya çarpıştı.

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ CAN VERDİ

Otomobilin demir yağınına döndüğü kazada sürücü İrfan Ünlü ile yanındaki eşi Ayşegül (37), çocukları Samet (13) ve Mustafa Semih Ünlü (11) ile sürücünün kardeşi Mustafa Ünlü (20) hayatını kaybetti.

ARAÇTA SIKIŞAN 5 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ İTFAİYE TARAFINDAN ÇIKARILDI

Araçta sıkışan cesetler, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler, İskilip Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskilip Çorum 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

Normaldir:

Bazı yorumcular insanımız trafik kuralına uymuyor demiş doğruda hangi nizama veya kanuna uyuyorlar . Trafik sadece tek uyulmatan değilki kafamıza göre yaşıyoruz bakın kurbanın 1. Günü sancaktepede hayvan pazarından alınan büyük baş kurbanlığı asfalt yolda kestiler daha bunun ötesi olurmu trafik durdu neymiş adam kesecekmiş böyle kafasına göre yaşayan çok kime ne anlatacaksın uyarsan senden fazla biliyorlar uymazsanda şiddete yöneliyorlar bu akılla daha çok kazalar ölümler rekorlar olur

29
1
yanıtYanıtla
ali zeybekci:

corum lu nin yapacagi bukadar iste

2
28
yanıtYanıtla
Cetin:

Insanlarimiz suratli gidiyor, kuallara uymuyor ne demek, suc devleteki kurallari uygulamiyor, avrupada Boyle seyler hic oluyormu?

16
11
yanıtYanıtla
Bünyamin:

Arabayı sen kullan.bütün sonuçlarında Suçlu devlet olsun. İyiymiş. Kim inanırki

13
13
yanıtYanıtla
Gözlem:

KAZAYI YAPAN ARAÇ DEĞİL. . . . ! Kural tanımaz sürücüler. ! Kaza yaparsan ölürsün. Hangi araç olursa olsun TIR ile kafa kafaya çarpışırsan ÖLÜRSÜN. ! Hala anlayamadınız mı. ? YENİ BİR ARAÇ, KAZALARDAN SAĞ KURTULMANIN GARANTİSİ DEĞİL. ! KURALLARA UYUN AHMAK HERİFLER. .

9
10
yanıtYanıtla
PİSKO:

SEN Bİ VOLVOYLA ÇARP BİRDE ŞAHİNLE ÇARP BİRİNDEN YARALI BİRİNDEN ÖLÜ ÇIKARSIN KAZ KAFALI

yanıt2
yanıt2
pisko sana cevap:

Manyak herif, VOLVO ile kaç kere kaza yaptın. Çarp birine, konuşabiliyorsan sonra konuş. . ! Senin gibi ahmaklar olduğu sürece, bu ölümler çok normal. .

yanıt2
yanıt2
üstat:

Kağıttan mı yapılıyor ulan bu arabalar. Markasını da yazın millet almasın, böyle hale gelirmi bir araç

16
1
yanıtYanıtla
Keke:

Kardeş tank mi bu TIRla çarpışmış yani arabalar da teneke artık normal hız yapmayacaksın dikkat edeceksin

yanıt7
yanıt1
Önder aslan:

Marka Tofaş

yanıt3
yanıt1
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title