Haberler

Timav'dan Örnek Köy Projesi

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (Timav) Sosyal Sorumluluk Çerçevesinde Gerçekleştirecekleri "Örnek Köy" Projesini Tanıttı.

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirecekleri "Örnek Köy" projesini tanıttı.

Selçuk Oteli'ndeki basın toplantısında konuşan TİMAV Genel Başkanı Ahmet Ağırbaşlı, İmam Hatip Liseleri ile ilgili yaşanılan problemlerin çözümünde yeni stratejiler geliştireceklerini belirterek, "Sosyal sorumluluk projelerimiz çerçevesinde toplumumuzun topyekün kalkınmasına temel oluşturacak, çevre bilinci, eğitime de fırsat eşitliği, organ bağışı gibi konuları ele alarak hem ülke kalkınmamıza hem de bilnçli nesillerin yetişmesine katkılar üretmeyi amaçlıyoruz. Bu çerçevede ilk olarak Şatır Köyünde "Örnek Köy" projemizi hayata geçiriyoruz. TİMAV önderliğinde muhtar, öğretmen, imam ve köy halkı el ele vererek kurulacak, 'Hacıveyiszade Koruluğu' için badem ve çeşitli meyve fidanlarını toprakla buluşturuyoruz. Hem söylem hem de eylemi bir arada yapmak üzere ağaç dikimimizden sonra yağmur duası da yapacağız. Aynı gün Hacıveyiszade okuma salonunda açılışı yapılacak" şeklinde konuştu.

(BÇ-İP)

29.03.2007 19:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title