Haberler

THY'nin Tecrübeli Kabin Memurlarına Koçluk Eğitimi

Türk Hava Yolları (THY), Koçluk Eğitimini Tamamlayan Kabin Memurlarına Sertifika Verdi. Törende Bale Eğitimi Alan Kabin Görevlileri, Dans Gösterisi Yaptı.

Türk Hava Yolları (THY), koçluk eğitimini tamamlayan kabin memurlarına sertifika verdi. Törende bale eğitimi alan kabin görevlileri, dans gösterisi yaptı.

THY'den, 37 günlük koçluk eğitimi alan 17 tecrübeli kabin görevlisi, sertifikalarını düzenlenen törenle aldı. THY Eğitim Başkanlığı'nda düzenlenen törene katılan THY Genel Müdürü Temel Kotil, verilen koçluk eğitiminin THY'nin dünyanın en iyi havayolu olma hedefine yardımcı olacağını söyledi. Kotil, başarılı kursiyerlere sertifikalarını dağıtırken yaptığı konuşmada, THY'nin 2006 yılında büyüdüğünü kaydederek, bu yılın kendileri için kalite yılı olduğunu dile getirdi. İkram ve kaliteli yiyeceğin yanı sıra

en güler yüzlü kabin görevlilerinin THY'de olduğunu kaydeden Kotil, verilen koçluk eğitiminin THY'nin dünyanın en iyi havayolu olma hedefine yardımcı olacağını ifade etti.

Kotil, daha sonra dereceye giren Nilgün Güneş, Zeynep Bölük, Zeynep Karaesen ve Emrah Hoşgeçin isimli kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Törende ayrıca bale eğitimi alan Hande Soy isimli kabin görevlisi arkadaşlarıyla birlikte modern dans gösterisi sergiledi.

(TC-RA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title