Haberler

    The Black Heart Procession

    Indie rock'ın karanlık tonlarında başarıyla gezinen ABD'li grup The Black Heart Procession, 1 Nisan'da müzikseverlerle buluşuyor.

    Indie rock'ın karanlık tonlarında başarıyla gezinen ABD'li grup The Black Heart Procession, 1 Nisan'da müzikseverlerle buluşuyor.

    "Kayıtta ve canlı performanslarda Pall Jenkins ve Tobias Nathaniel'dan oluşan ana kadroya farklı enstrümanları çalabilen birçok ismi dahil eden grup, ilk albümü 1'ı 1998'de Cargo Records etiketiyle yayımladı. Bunun ardından San Francisco'lu rock grubu A Minor Forest'la turneye çıkan ekip, devam niteliğindeki albüm 2'yu 1999'da Touch & Go etiketiyle yayımladı. Kült serinin son albümü 3'ü ise 2000'de çıkardı.

    The Magic Magicians ve Modest Mouse gibi  gruplarla tanınan Joe Plummer ve The Album Leaf'ten kemancı Matt Resovich'in de kadroya katılmasıyla rakamların dışına çıkıp 2002'de büyük övgüler alan Amore del Tropico'yu yayımlayan The Black Heart Procession, bu albümle blues sound'unu da benimsemiş oldu.

    2004'te Hollandalı progresif rock grubu Solbakken'le yayımladıkları In The Fishtank, vol. 11'ın ardından 2005'te yine The Album Leaf projesiyle adını duyuran basçı Jimmy LaValle'i kadrosuna katan grup, 2006'da halen pek çok eleştirmen tarafından en iyi albümü olarak addedilen The Spell'i yayımladı. Bu albümü San Diego'daki kendi stüdyolarında kaydeden The Black Heart Procession, grup üyelerinin diğer işleriyle ilgilendiği üç yıllık bir ara sonrasında 2009'da şimdilik son albümleri olan Six'le geri döndü.

    2013'te dağılmasının ardından 2016'da iki konser için döndüğünü açıklayan The Black Heart Procession, 2017 programına İstanbul'u ekleyerek #studio'ya uğrayacak ve 1 Nisan'da çarpıcı bir canlı performansa imza atacak."

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beşiktaş

    Mekan : Zorlu Performans Sanatları M.

    Mekan Adresi : Zorlu Center, 34340,

    Başlangıç Saati : 01.04.2017 21: 00: 00

    Bitiş Saati : 01.04.2017 23: 00: 00

    Kategori : The Black Heart Procession

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    San Francisco İstanbul Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title