Haberler

Tff'den Kulüplere İftar Yemeği

Türkiye Futbol Federasyonu, profesyonel liglerde 2012-2013 sezonunun açılışı öncesinde tüm futbol kulüplerine iftar yemeği verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, profesyonel liglerde 2012-2013 sezonunun açılışı öncesinde tüm futbol kulüplerine iftar yemeği verdi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine; Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, milletvekilleri, TFF Başkanvekilleri ve Yönetim Kurulu üyeleri, Spor Toto Süper Lig, TFF 1.Lig, Spor Toto 2. ve 3.Lig'lerdeki kulüplerin başkan ve yöneticileri, TFF eski yöneticileri, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yardımcıları, Kadın Milli Takım Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Süper Lig'de görev yapan bazı teknik direktörler, FIFA kokartlı hakemler, TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı, TFF kurullarının başkan ve üyeleri, gazete ve televizyonların spor müdürleri ile köşe yazarları katıldı.

Geceye Trabzonspor Kulübü'nden hiçbir yöneticinin katılmaması dikkat çekti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yıldırım Demirören Avrupa Birliği Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title