Haberler

Tff 3. Lig

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Tff 2. Lig'e Yükselmeyi Garantileyen Malatya Belediyespor'un Yönetimi, Teknik Heyeti ve Futbolcularına Yemek Verdi.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, TFF 2. Lig'e yükselmeyi garantileyen Malatya Belediyespor'un yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına yemek verdi.

Şelale Lokantası'ndaki yemeğe Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi, Teknik Direktör İsmail Tekin, kulüp yöneticileri ile futbolcular ve eşleri katıldı. Yemek öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın, "Daha önce futbolcu arkadaşlarımızın başarılarını kutlamıştım. Sporcu arkadaşlarımızın başarısında hanımefendilerin fevkalade büyük bir emeği var. Onların teşvikleri sporcu kardeşlerimizin daha çok gayret etmelerine, daha çok sporla alakadar olmalarına vesile oluyor. Aslında gerçek kahramanlar sporcularımızın arkalarındaki eşleri ve çocuklarıdır. Malatya Belediyespor bu mutluluğu yaşıyor. İnşallah Malatyaspor olarak da biz bu mutluluğu yaşarız. Sizler bu başarınızla Malatya'mıza ve Malatyasporumuza büyük destek vereceksiniz. Sizlerin vermiş olduğu bu destekle ve dayanışmayla Anadolu takımları içerisinde Trabzonspor'un yakalamış olduğu başarıyı biz Malatya olarak yakalayacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz günlerde dünya evine giren golcü futbolcu Kazım Kılınç ve eşine bilezik hediye etti.

(NA-TB-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title