Haberler

Tff 2. Lig Yükselme Grubu

Tff 2. Lig Yükselme Grubu'nda Şampiyonluk Mücadelesi Veren Adanaspor, Hafta Sonu Karşılaşacağı Adana Demirspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Adanaspor, hafta sonu karşılaşacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bugün yapılan idmanda teknik patron Eyüp Arın, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Arın ve yardımcıları, idman boyunca her futbolcuyla yakından ilgilendi.

Kulüp Başkanı Bayram Akgül de, idman sırasında teknik sorumlu Eyüp Arın ile bir görüşme yaptı. Takımla ilgili son bilgileri alan Akgül, 5’e 2 çalışmasına da katıldı.

Takımın gol yollarındaki etkili silahlarından Emre Aktaşâ€™ın, ayak bileğindeki sakatlıktan dolayı idmanlara katılmadığı açıklandı. MR’ı çekilen genç futbolcunun durumu belirsizliğini koruyor.

Zorlu maç öncesinde futbolcular, Adana derbisinde forma giyebilmek için kıyasıya mücadele ederken, taraftarlar idmanlarda takımı yalnız bırakmıyor.

(MT-S) 30.04.2008 17:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title