Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig Takımlarından Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ercan Albay, Mersin İdmanyurdu'nda Yönetici, Teknik Direktör, Hoca ve Oyuncu Gibi Kavramların Olmadığını, Sadece Takımın Söz Konusu Olduğunu ve Sezona Başlarken Tek Amaçlarının Şampiyonluk Olacağını Söyledi.

TFF 2. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ercan Albay, Mersin İdmanyurdu'nda yönetici, teknik direktör, hoca ve oyuncu gibi kavramların olmadığını, sadece takımın söz konusu olduğunu ve sezona başlarken tek amaçlarının şampiyonluk olacağını söyledi.

Albay, kulüp binasında yaptığı toplantıda, şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için takım içerisindeki kaliteli oyuncu sayısını arttırmaya çalıştıklarını belirtti. Şampiyonluk düşünen bir taraftarı, şampiyonluk dışında hiçbir şeyin memnun etmeyeceğini ifade eden Albay, "Bunun içinde hep birlikte çalışmalı, hep birlikte olmalıyız. Yardımcı hoca olarak şu an iki ismi belirledik. Biri Murat Tol, diğeri ise Kadir Kiriş'dir" dedi.

Mersin İdmanyurdu takımında elbette başarılı ve iyi oyuncuların olduğunu kaydeden Albay, takım içerisinde iyi oyuncuların olmasının, Mersin İdmanyurdu'nu iyi bir takım yapmayacağını söyledi. Albay, "Mersin İdmanyurdu iyi bir takım olsaydı, şampiyon olurdu. İyi bir takım olsaydı 26 senelik Süper Lig özlemi çekmezdi. Takım içerisinde iyi futbolcuların olması, Mersin İdmanyurdu'nu iyi bir takım yapmaz. Bizde eksikleri gidererek, takıma genç ve kaliteli oyuncular alarak, amacımıza ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Sezon başında transferlerin olacağını söyleyen Albay, "Şu an elimizdeki listede 10 veya 15 kişilik bir aday var. Mersin İdmanyurdu'nun şu anki kadrosundan yaklaşık 10 kişi ile yollarımızı ayıracağız. Kalabalık bir kadro oluşturarak, oyuncuların kadro dışı kalmasını istemiyoruz. Bu nedenle futbolcularımızla konuşup, kendilerine yeni takım bulmalarını isteyeceğiz" şeklinde konuştu.

(HK-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title