Haberler

Tff 2. Lig

Nevşehir Kampı Sonunda Teknik Direktör Mustafa Bankoğlu ile Yollarını Ayıran Tff 2. Lig 4. Grup Ekiplerinden Erzincanspor, Geçtiğimiz Sezon Giresunspor'u Çalıştıran Cengiz Demir'le Anlaştı. Demir'in Yardımcılıklarına İse Hüsnü Kaçmaz ve Temel Domaçoğlu Getirildi.

Nevşehir kampı sonunda teknik direktör Mustafa Bankoğlu ile yollarını ayıran TFF 2. Lig 4. Grup ekiplerinden Erzincanspor, geçtiğimiz sezon Giresunspor'u çalıştıran Cengiz Demir'le anlaştı. Demir'in yardımcılıklarına ise Hüsnü Kaçmaz ve Temel Domaçoğlu getirildi.

Kulüp Başkanı Süleyman Tan, teknik direktör Cengiz Demir ve yardımcı hocaları ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Nevşehir kampı sonrası takım içinde yaşanan bazı olumsuzluklar üzerine Mustafa Bankoğlu ile yollarını ayırma kararı aldıklarını ifade eden Erzincanspor Kulübü Başkanı Süleyman Tan, amaçlarının lige daha iyi bir kadro ile girmek olduğunu belirtti. Süleyman Tan, yönetim kurulu olarak aldıkları karar doğrultusunda Cengiz Demir ve ekibiyle çalışmaya karar verdiklerini belirterek,

"Hocamız bugün gelerek çalışmalara başladı. Sezonun başlamasına henüz 10 gün var. Takımımızın hazırlık kampı yararlı geçti. Takımın eksik yerlerine transfer yapacağız. Hocamıza tam yetki verdik. Transfer sezonunun biteceği 3 Eylül tarihine kadar hocamızın isteği doğrultusunda transferlerimizi yapıp kadromuzu güçlendireceğiz" diye konuştu.

Teknik direktörlük görevine getirilen Cengiz Demir ise, Erzincanspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Bir çok kulüpten teklif geldi, fakat hiç birini kabul etmedim, kısmet Erzincan'a oldu. Giresunspor'u çalıştırdığım dönemde Erzincansporla dört karşılaşma oynamıştık, Erzincanspor'u kısmen de olsa tanıyorum. Şimdi ise teknik direktör olarak görev yapacağım. Ben ve yardımcılarımın tek amacı Erzincanspor'un başarısı olacaktır. Kampa giden futbolcular hakkında yönetimden bilgiler aldım,

yapacağımız idmanlar sonucunda eksik mevkileri tespit edip yönetime bildireceğim. Takıma geç katılmış olmam benim için dezavantaj, fakat bunu telafi edeceğiz. El ele vererek Erzincanspor'un başarısı için mücadele edeceğiz" dedi.

Öte yandan kulübe maddi gelir sağlamak amacıyla kombine bilet satışına başlanıldığı bildirildi.

(İS-İRT-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title