Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 5. Grup'ta Mücadele Eden Kahramanmaraşspor'da 3 Futbolcunun Sözleşmesi Karşılıklı Olarak Feshedilirken, 4 Futbolcu da Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı.

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da 3 futbolcunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilirken, 4 futbolcu da süresiz kadro dışı bırakıldı.

Hafta sonu kendi sahasında oynadığı İskenderun Demirçelikspor'a farklı mağlup olan Kahramanmaraşspor'da yönetim kurulu radikal kararlar aldı. Asbaşkan Gaffar Akarca yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor'a zarar vermek isteyenlere müsaade etmeyeceklerini söyledi. Cumartesi günü gerçekleştirilen kongre ile Ali Sercan Saraylı'nın başkanlığa getirildiğini hatırlatan Akarca, "Genç jenerasyon bu takıma sahip çıktı. Biz bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Son 6 haftada çok kötü sonuçlar aldık, bunu

biliyoruz. Ancak elimizdeki malzeme bu. Özellikle dışarıdan takıma müdahale etmek isteyenleri net bir şekilde uyarıyoruz. Hiç kimse Kahramanmaraşspor'a zarar veremez. Çünkü bu takım bu şehrin. Hafta sonu GASKİSpor'la oynayacağımız maç öncesi teknik heyetle yaptığımız görüşme sonucu bazı kararlar aldık. Hakan Demir, Ediz ve Sadık ile yollarımızı tamamen ayırdık. Bu futbolcularla sözleşmelerini karşılıklı feshettik. Öte yandan, Sezar, Nedim, Veli ve Selçuk süresiz kadro dışı bırakıldı. Futbolcu arkadaşların

da kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor. GASKİSpor karşısına değişik kadro ve değişik taktikle çıkacağız. Galip gelmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Teknik direktör Şenol Fidan'ın gönderileceği şeklindeki iddialara da değinen Akarca, "Biz hocamızın arkasındayız. Kendisini 6-7 maçlığına getirmedik. Uzun vadeli projelerimiz var. Amacımız Kahramanmaraşspor'u hak ettiği yere getirmektir" diye konuştu.

(ACB-MT-ERS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title