Haberler

Tepebağlı'dan, Başkan Kocamaz'a Kutlama

Güncelleme:

İsmail Tepebağlı, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı Ulusal Kalite Başarı Ödülü alınmasından dolayı kutladı.

Başkan Tepebağlı, Belediye Meclis Üyeleri Rıza Gür, Enver Çakır ve Bayram Yıldız ile birlikte Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret ederek, Ulusal Kalite Ödülü'nü alması nedeniyle kutlayıp, başarılarının devamını dilediler.

Başkan Tepebağlı, Başkan Kocamaz'ın ve dolayısıyla Tarsus'un 2012 Ulusal Kalite Ödülü almasından dolayı övünç duyduklarını söyledi.

Göreve geldikleri günden bu güne çok mesafe kat ettiklerini söyleyen Başkan Kocamaz, yapılan hizmetleri hep Allah rızası için yaptıklarını, hizmetlerinin ödülle taçlanmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Başkan Kocamaz, "Diyoruz ki hizmeti yaparsınız, hizmeti er yada geç birisi mutlaka yapacaktır ama hizmetin yapılmasından ziyade o hizmetin, o kentte yaşayan bütün insanlar tarafından ortaklaşa, huzur içerisinde kullanılması hepsinden önemli. Hizmeti yaptınız, parkı yaptınız oraya insanlar herhangi bir endişe ile giremiyorsa, orayı kullanamıyorsa o yaptığınız hizmetin hiçbir anlamı olmaz. Bizim bütün gayretimiz, çabamız bu kentte yaşayan bütün insanların bir ortak payda içerisinde birleşmesi, hemşehricilik kültürünün gelişmesi, birbirine her yerde sahip çıkması, saygı duyması onu sevmesi. Bunda da çok büyük mesafe kat edildiğini düşünüyoruz.

Tarsuslular olarak biz çok şanslıyız yerin altı yerin üstünden daha zengin tarihi değerleriyle, kültürel değerleriyle, yatırlarıyla, enbiyalarıyla, evliyalarıyla, peygamberi ile Tarsus ayrıcalıklı bir şehir inşallah bu ayrıcalığı biz öyle ümit ediyoruz ki tüm Mersin'e hep birlikte yayacağız. Kalitemiz ve hizmetlerimiz ortada. Türkiye'ye marka olmuş bir kentin yöneticisi olarak gururluyuz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Kocamaz Bayram Yıldız Tarsus Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title