Haberler

Tekrar) - Tunuslu Uçak Mühendisinin Şüpheli Ölümü Protesto Edildi - Tunus

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Protestocuların slogan atması Protestocuların AA'ya açıklaması Safakes Valilik binası önünde toplanılması Tunuslu uçak mühendisi Muhammed Zevvari'nin, Mossad tarafından suikaste kurban gittiği iddiası toplumun tüm kesimlerinde tepkiyle karşılanırken sık sık protestolara...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Protestocuların slogan atması

Protestocuların AA'ya açıklaması

Safakes Valilik binası önünde toplanılması Tunuslu uçak mühendisi Muhammed Zevvari'nin, Mossad tarafından suikaste kurban gittiği iddiası toplumun tüm kesimlerinde tepkiyle karşılanırken sık sık protestolara neden oluyor.

Başkentteki Habib Burgiba Caddesi ve Adalet Sarayı'nda iki ayrı yerde toplanan yüzlerce gösterici, Zevvari'nin öldürülmesine tepki gösterirken, İsrail ile ilişkilerin normalleştirilmesinin suç kabul edilmesini ve olayın BM Güvenlik Konseyi'ne taşınmasını talep etti.

Burgiba Caddesi'ndeki gösteriye Afak Tunus Partisi, Genç Avukatlar Derneği ve Filistin direnişini destekleyen çok sayıda STK'nın yanı sıra halktan da katılımın olduğu gözlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Mossad Tunus Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title