Haberler

    Teknosa İlk Çeyrekte 1 Milyar Liradan Fazla Ciro Yaptı

    Sabancı Holding şirketlerinden birisi olan Teknosa, 2020 yılı ilk çeyreği için 1 milyar 48 milyon TL ciro yaptığını açıkladı.

    Sabancı Holding şirketlerinden birisi olan Teknosa, 2020 yılı ilk çeyreği için 1 milyar 48 milyon TL ciro yaptığını açıkladı. 2019 yılı ilk çeyreğine göre şirket ciroda %25'lik bir büyüme kaydetti. Aynı zamanda Teknosa, e-ticaret alanında da 2 kata yakın bir büyüme yaşadı. Koronavirüsü salgını nedeniyle dönüşen hayat tarzına ayak uydurabilmek ve hayatta kalabilmek için şirketler dijitalleşme altyapılarına yatırım yapmaya başladı. Teknosa da "Yeni Neslin Teknosa'sı" mottosuyla dijitalleşme alt yapısına yaptığı yatırımlar, müşteri odaklı dönüşüm yatırımlarının çıktısını ciro büyümesi, sepet büyümesi, Teknosa.com ve mobil uygulamada yükselen satış grafiği ile almış oldu.

    Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, koronavirüsü salgınının teknolojinin hayatımızdaki önemini hatırlattığını belirterek kişilerin daha fazla teknolojik ürün alışverişine yöneldiğini ifade etti. Bu süreçte müşterilerin ve çalışanların sağlığının her şeyden önemli olduğunun altını çizen Gürcan, sektörde bütün mağazalarını ilk kapatan perakende teknoloji markası olduklarını ifade etti. 22 Mart gecesi bütün mağazaların kapanmasıyla birlikte müşterilere teknosa.com ve mobil platform üzerinden hizmet verdiklerini belirten Gürcan, yatırımlarının ağırlıklı olarak bu alanlara yapıldığını da sözlerine ekledi.

    Teknosa 1 milyar lira ciro yaptı

    Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, 2020 yılı ilk çeyreğin sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında, e-ticaret platformunda 2019 yılının aynı dönemine kıyasla %109 oranında bir büyüme yaşadıklarını, ilk çeyreğin cirosunun %10,7'sini e-ticaret platformundan gerçekleştirilen satışların oluşturduğunu belirtti. Gürcan, yapılan yatırımların geri dönüşünün, bütün Teknosa ailesini motive ettiğini ve müşterilere çok daha değerli hizmet sunabilmek için canla başla çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

    Bülent Gürcan, içinde bulunduğumuz süreçte teknolojinin öneminin hatırlandığına inandığını ifade etti. Satışlarda yaşanılan artışın bu durumun bir göstergesi olduğunu belirtti. Teknosa ailesi olarak en kısa sürede sürecin düzelmesini ve müşterilerle Teknosa mağazalarında da sağlıklı koşullar altında buluşmayı dilediklerini sözlerine ekledi.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Sabancı Holding Teknosa Haberler

    Bakmadan Geçme

    İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title