Haberler

    Teknik Direktör Adaylarına Kötü Haber, FIFA Manager Kapandı

    FIFA Manager serisinin geliştiricisi olan Electronic Arts, FIFA Manager oyununu raflarından kaldırdığını açıkladı. Artık tek çare Football Manager kaldı. Bilgisayar ...

    FIFA Manager serisinin geliştiricisi olan Electronic Arts, FIFA Manager oyununu raflarından kaldırdığını açıkladı. Artık tek çare Football Manager kaldı.

    Bilgisayar başında kısıtlı bütçelerle başlayıp takım kurmak, o takımı eğitmek, maçlara çıkarmak, basına ve kaprisli futbolculara karşı sürekli bir mücadele içinde olmak, maçlarda taktik vermek, oyunun gidişatına müdahale etmek artık EA patentli FIFA Manager için olmayacak. Zira EA, yeterli cirolara ulaşamadığını gerekçe göstererek, dolayısıyla Football Manager karşısında artık daha fazla rekabet edemeyeceğini dolaylı da olsa belirterek bu oyunu geliştirmeyeceğini açıkladı. Böylece FIFA Manager tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almak üzere rezervasyonunu yaptırmış oldu.

    FIFA Manager'ın bilgisayar başında takım yönetmek isteyenlere tek ciddi alternatif olarak klasikleşmiş Football Manager kaldı. Meraklısı için belirtelim, FIFA Manager 14, Ekim ayı sonunda piyasaya çıkmıştı.

    FIFA Manager oyununun kurucusu ve yaratıcısı Gerald Köhler, FIFA Manager bloğunda yazdığı açık mektupta FIFA Manager 14'ün bu serideki son oyun olduğunu ve bir daha geliştirilmeyeceğini, EA tarafından da üretilip pazarlanmayacağını üzülerek açıkladığını duyurdu.

    FIFA Manager 12'nin İsviçre edisyonunun kapağında teknik direktör olarak Murat Yakın yer almıştı. FIFA Manager 14'de ne yazık ki Türkiye ligi (Spor Toto Süper Lig) yok, ki zaten hiç olmamıştı da. FIFA Manager 14 Türkiye'de Playstore'da 90 TL'ye satılıyor ve yalnızca PC (Windows) platformunda oynanabiliyor.

    Kaynak: PcExtra.com.tr / Teknoloji

    Türkiye Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title