Haberler

    Skype Kredilerini Gsm Operatörleri de Satacak

    Görüşmelerini Skype üzerinden sürdürenlere iyi haberler var. Artık Skype kredileri GSM operatörleri tarafından da satılacak.

    Emre Çetinkaya - - Skype son yıllarda veri paketi olanlar için oldukça cazip hale gelmişti. Çünkü Skype üzerinden VoIP görüşmeleri eskiden sadece Wi-Fi üzerinden yapılabiliyordu. Ancak bir süredir 3G üzerinden de bu görüşmeler yapılabiliyor ve veri paketi sahibi kullanıcılar bu sayede oldukça rahat bir şekilde VoIP görüşmesi yapabiliyordu.

    Tabii hal böyle olunca talep artmış ve Skype da kredili sisteme geçmişti. Diğer kullanıcılarla sesli ve görüntülü konuşmaya imkan tanıyan bu krediler de şu ana kadar Skype'ın internet sitesi üzerinden kredi ile satın alınabiliyordu. Ancak artık Rusya'daki bir operatör ile yapılan anlaşmayla krediler Rus operatör tarafından da satılmaya başlayacak. Tabii bu bir başlangıç olacak. Çünkü bu olayın yakın zamanda ABD ve Kanada da gerçekleşeceği belirtildi.

    Operatörler ve Skype arasındaki anlaşmanın detayları henüz belli değil fakat kullanıcı tarafından bakıldığında Skype kredilerini bu şekilde ödemek çok pratik olacak gibi görünüyor.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Skype Gsm Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title