Haberler

SDN Cevaplıyor canlı yayını bugün 17: 00'da!

Güncelleme:

SDN Cevaplıyor canlı yayını ile karşınızdayız. Bu hafta da yaklaşık 30 dakika boyunca sizlerden gelen soruları yanıtlıyoruz.

SDN Cevaplıyor canlı yayını ile karşınızdayız. Bu hafta da yaklaşık 30 dakika boyunca sizlerden gelen soruları yanıtlıyoruz. Bize sorularınızı YouTube sohbet üzerinden sorabilirsiniz.

SDN Cevaplıyor canlı yayın!

ShiftDelete.Net yıllardır süregelen haftalık bülten tadında canlı yayın geleneğini sürdürüyor. Her Salı ve Perşembe günü düzenlediğimiz canlı yayınlarla birlikte siz takipçilerimizle gündemi değerlendiriyor ve sorularınızı yanıtlıyoruz.

SDN Genel Yayın Yönetmeni Tolga Cem Küçükyılmaz ile SDN editörleri Furkan Karaca, Samet Jankovic ve Osman Furkan Şahin'in katıldığı canlı yayınlarımızda yeni tanıtılan akıllı telefonlar, PC donanımları gibi yeni ürünlerin dışında gündem haberlerine de değiniyoruz.

SDN ofisini daha da akıllandırdık! Peki ne yaptık?

Canlı yayını kaçıranlar ne yapacak?

Eğer canlı yayını kaçırdıysanız YouTube kanalımız üzerinden tekrarını izlemeniz mümkün. Ayrıca içeriklerimize Twitter ve Facebook üzerinden de erişebilir, teknoloji dünyasındaki en yeni gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Kanalımıza abone olarak, güncel teknoloji içeriklerini anında izleyebilirsiniz.

Canlı yayınımız saat 17: 00'da başlıyor. Yayınımızda görüşmek üzere. Herkesi bekliyoruz!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title