Haberler

    Mwc 2015: Mercedes F1 Takımının Teknoloji Ortağı Qualcomm Oldu

    Snapdragon X12 LTE ve Snapdragon X5 LTE modemler otomotiv sektörünün tüm seviyelerinde bağlantı teknolojilerini genişletmek için Snapdragon Otomotiv Çözümleri...

    -

    Qualcomm iştiraki Qualcomm Technologies, Inc.'nin (QTI), otomotiv sektöründeki tüm seviyeleri destekleme amacıyla Snapdragon Otomotiv Çözümleri portföyüne Qualcomm Snapdragon X12 LTE modem (9x40) ve Qualcomm Snapdragon X5 LTE modemi (9x28) eklediğini duyurdu. Otomobil üreticilerinin yeni nesil sistemleri gelişmiş telematik ve bağlantılı bilgi/eğlence özellikleriyle geliştirebilmelerini sağlamak için tasarlanan Snapdragon X12 LTE modem (9x40), Category 10'a (indirmede 450 Mbps'ye, yüklemede 100 Mbps'ye varan hızlar) varan hızlara yönelik daha fazla kapsama alanı desteği sunuyor. Snapdragon X5 LTE modem (9x28) ise otomobil üreticilerinin tüm araçlarda LTE'yi Category 4'e varan (indirmede 150 Mbps, yüklemede 50 Mbps'ye varan hızlar) indirme hızlarında sunabilmeleri için tasarlandı.


    Qualcomm Technologies, Inc. İş Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Kanwalinder Singh, konuyla ilgili şu açıklamayı yapıyor: "Akıllı telefon bağlantısı, gelişmiş özelliklerin hızını belirlerken, tüketiciler de aynı deneyimi arabaları da dahil olmak üzere bağlantılı tüm araçlarda ve cihazlarda yaşamak istiyorlar. Qualcomm, halihazırda önde gelen otomobil üreticileriyle birlikte LTE bağlantılı araçların ilk neslini destekliyor. Şimdi ise X12'nin lider performansı ve X5'in öncü değeriyle LTE vizyonunu tüm otomobil üreticilere, araçlara, bölgelere ve modellere sunmak için adımlar atıyoruz. LTE'nin bağlantılı telematikler ve araç içi eğlence sistemleri üzerindeki etkisi dönüşümsel nitelikte. Bu dönüşümü geleneksel cep telefonlarından akıllı telefonlara geçişe benzetebiliriz. Tüm araçların bağlantı teknolojilerine sahip olması, otomotiv, kablosuz operatörler ve sigorta sektörlerine, müşterilerine sunabilecekleri yeni değerlerin kapılarını açıyor. Tüm bunların yanında, yarının arabalarının yalnızca sürücüleri bilgilendirmek ve eğlendirmekle sınırlı kalmayacağını, çevreleri ile iletişim kurarak sürüşü daha güvenli hale getireceğini söyleyebiliriz. Bu güvenlik seviyesi bilgi/eğlence, telematik ve bağlantıya yönelik alt sistemlerin sistem seviyesindeki entegrasyonlarıyla sağlanıyor. X12 ve X5 modemler, bir gereksinim olarak bu entegrasyonla donatılmış bulunuyor. Bu sayede söz konusu becerileri tüm araçlara sunma vizyonunu destekleyebileceğiz."



    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mercedes Qualcomm Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title