Haberler

    İnternet Olmasa da Navigasyon Var!

    Dışarıda kullanabileceğiniz bir internet bağlantınız yoksa, nasıl yol tarifi alabilirsiniz?

    Telefonlarımızdaki navigasyon işlevleri, dışarıda olduğumuz sürece ilk kez gittiğimiz bir yerde bile yolumuzu kolayca bulmamızı sağlıyor. Ancak bu uygulamalar bazen internet bağlantısı yokken çalışmıyorlar. Bu ise mobil sinyalin iyi olmadığı alanlarda veya metro çıkışlarında sorun yaşayabileceğiniz anlamına geliyor.

    Sorunun çözümü çok basit: Çevrimdışı navigasyon uygulamaları. İşte internet bağlantısına gerek duymayan 3 harika uygulama.

    Google Maps 4.0: Önce gitmek istediğiniz yeri bulun ve hedefin adına dokunun. Sağ üstteki üç nokta üzerine dokunun ve "Çevrimdışı harita kaydet" seçeneğine dokunun.

    Haritayı indirin ve ekranın sol tarafına dokunarak "Yerleriniz" seçeneğine dokunun. Burada kaydettiğiniz hedefleri bulacaksınız. Sağ alttaki mavi düğmeye tıklayın (bunu internete bağlıyken yapmanız gerekiyor). Artık bağlantı olmasa da yol tarifi alabileceksiniz.

    Apple Maps: Apple Maps'te hedef konumu arayın ve "Buraya Yol Tarifi" seçeneğine dokunun. Şimdi ekranın ortasındaki "Rota" üzerine dokunun. "Başlat" üzerine dokunun ve hedefinize doğru yürümeye başlayın. Bu sırada internete ihtiyacınız olmayacak.

    MAPS.ME: Çevrimdışı işlevlere odaklanan , telefonunuza bir OpenStreetMap haritası indiriyor ve çevrimdışı navigasyonu bu harita üzerinden sağlıyor. Uygulama, konum aramak için yeterli olmasa da, etrafınızdaki yerleri bulmanıza yardımcı olacak.

    Hedef konumu arayın ve sağ alttaki "Route" düğmesine tıklayın. Mavi "Start" çubuğuna dokunun ve yol tariflerini almaya başlayın.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title