Haberler

Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul, 2. Yaşını Doldurdu

Alcatel-Lucent Üniversitesi, teknoloji, mesleki ve kişisel gelişim alanlarında dünya çapında eğitim fırsatları sunuyor.

Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul, 2009 yılından bu yana müşteri ve çalışanlarına toplam 135 bin katılımcı saat, 526 farklı seans, 2125 gün eğitim verdi.

Bu yıl 11 Ekim'de dünyada Alcatel-Lucent tarafından kutlanan Dünya Öğrenme Günü aynı zamanda Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul'un da doğum günü olarak kutlanıyor. Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul´un 2. Yaş kutlamaları ve "Dünya Öğrenme Günü" İstanbul'da Alcatel-Lucent Teletaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kançal'ın da katıldığı bir törenle kutlandı.

Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul'da, çalışanlara ve müşterilere, sabit ya da mobil platformlar üzerinde ses, veri ve video aktarım hizmetleri konularında, son kullanıcı hizmetlerini destekleyen kapsamlı ürün ve çözüm eğitimleri veriliyor. Çalışanların ve müşterilerin katıldığı bu mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri alanında uzman eğitimciler tarafından düzenleniyor. Bu çerçevede, Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul'da 2009 yılından bu yana müşteri ve çalışanlarına toplam 135 bin katılımcı saat, 526 farklı seans, 2125 gün eğitim verdi.

Ana teması " Ögren-Rekabet Et-Kazan" olan Dünya Öğrenme Günü, bu yıl ilk defa dünyada ve Türkiye'de Alcatel-Lucent Üniversitesi sponsorluğunda düzenlendi. Törende şirket içinden konuşmacılar, konuk konuşmacılar ve sanal ortamdaki programlar ile rekabet ortamında bilginin önemine değinildi.

Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul'un 2. Yaş kutlamalarında konuşma yapan Alcatel-Lucent Teletaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kançal, "Çalışanlarımıza, müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak geliştirilmiş ve teorik bilgi kadar uygulamayı da içeren eğitimlerimiz, en önemli farklılaşma noktamız. Toplumların gelişiminin temel taşı olan eğitim, firmaların da gelişiminde hayati önem arz ediyor. Bu nedenle, Alcatel-Lucent için eğitim başlı başına bir sorumluluktur. Global standartlarda sağladığımız eğitimlerle, öncelikli olarak insana yatırım yapıyoruz." dedi.

Alanında başarılı uzmanların verdiği bu eğitimlerin faydası ve işe uygulanabilirliği için çalışanlar, yöneticiler ve insan kaynaklarının daimi bir koordinasyon içerisinde olduğunu da belirten Kançal, "Müşterilerimize ve çalışanlarımıza kattığı bu deneyimler ile vazgeçilmez bir eğitim kurumu haline gelen Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul, bizim kurum olarak insana verdiğimiz değerin de bir yansıması" diye konuştu.

Törende yaptığı konuşma ile üniversitenin önemine değinen Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul Grup Müdürü Aslı Sarı ise "Alcatel-Lucent Üniversitesi İstanbul olarak şirket, vizyon ve stratejilerinin yaygınlaştırılmasında global transformasyon, inovasyon projelerinin uygulamasında hizmet ediyoruz. Kalite güven işbirliği temelinde geliştirdiğimiz, düzenlediğimiz eğitimlerde müşterilerimizin ve çalışanlarımızın kapıdan girdikleri ilk andan itibaren keyif alabilecekleri ve efektif olarak daha sonrasında da kullanabilecekleri bir öğrenme ortamı sağlıyoruz. " dedi.

Müşteri, iş ortağı ve çalışanlarının stratejik iş hedeflerine ulaşabilmelerini sağlayan küresel çözümler sunmak misyonuyla yola çıkan Alcatel-Lucent, müşterilerinin Alcatel-Lucent ürünleri, hizmetleri ve çözümleri konusunda hızlı ve etkili şekilde maksimum yetkinliğe ulaşmalarını sağlamayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title