Haberler

    1970'lerde Boing 747'de Seyahat Etmek Böyleydi!

    En hızlı sivil ulaşım aracı olarak tanımlanan uçakların, 1970'lerdeki hali sizi çok şaşırtacak!

    En hızlı sivil ulaşım aracı olarak tanımlanan uçakların, 1970'lerdeki hali sizi çok şaşırtacak! Uçağa diye biniyorlar, misafir odasında uçuyorlar; İşte o konfor…

    Sivil havacılığın, teknolojiyle eşzamanlı geliştiği son yıllarda, fiyatı biraz tuzlu da olsa First Class/Business konforu herkes tarafından ilgi görüyor. Boing firmasının 747 modeli, günümüzün en teknolojik uçaklarından biri olarak biliniyor.

    Peki ya konfor, teknolojiyle mi sağlanıyor? İşte bu soruya evet dediyseniz, 1970'lerdeki Boing 747'lerin görsellerine bakmanız gerekecek. Misafir odası konseptli, kumaş koltuklar, kusursuza yakın servis, özel halıfleksler v.s. 1970'lerde mevcuttu.

    Şirketin toplantı odasında yakalamaya çalışılan rahatlık ve dizayn, Boing 747'de mevcutmuş fakat güvenliğin en az seviyede tutulduğu da gözden kaçmıyor. Dilerseniz şimdi sizi haberimizin üstünde konumlanan galerimize alalım.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title