Haberler

Tekne Gezisi Faciayla Bitti: 4 Kişi Kurtarıldı, 1 Kişi Kayıp

Tekne gezisi faciayla bitti: 4 kişi kurtarıldı, 1 kişi kayıp -Denizde kaybolan şahsı arama çalışmaları ise sürüyorKOCAELİ - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde içinde 5 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu.

Tekne gezisi faciayla bitti: 4 kişi kurtarıldı, 1 kişi kayıp

-Denizde kaybolan şahsı arama çalışmaları ise sürüyor

KOCAELİ - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde içinde 5 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. 2'si çocuk, 4 kişi denizden çıkartılırken, kaybolan 1 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

Olay, bugün 17.30 sıralarında İzmit ilçesi Sekapark açıklarında meydana geldi. İçinde 5 kişinin bulunduğu tekne henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı battı. Teknede bulunan 2'si çocuk 5 kişi çırpınmaya başladı. Teknenin battığını gören, başka bir feribotta bulunan vatandaş hemen denize atladı. Olay yerine ise çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 2'si çocuk 4 kişi Deniz Polisinin de yardımı ile denizden çıkartılırken, bir kişi ise kayboldu. Kaybolan şahsı arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Kurtarılan 2 kişinin ise durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Denizden çıkartılan şahıslar çevre hastanelere sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title