Haberler

Tehlikeli Yakınlaşma!

Gökhan Özen, 'Resimler&hayaller' İsimli Albümünün Üçüncü Klibini 'İnkar Etme' Şarkısına Çekti. Özen'in Klip Güzeli Patricia Laufer'le Yakınlaşması da Gözlerden Kaçmadı..

GÖKHAN ÖZEN, 'RESİMLER&HAYALLER' İSİMLİ ALBÜMÜNÜN ÜÇÜNCÜ KLİBİNİ 'İNKAR ETME' ŞARKISINA ÇEKTİ. ÖZEN'İN KLİP GÜZELİ PATRİCİA LAUFER'LE YAKINLAŞMASI DA GÖZLERDEN KAÇMADI..

Aşk, ayrılık, hüzün ve gözyaşı 'İnkar Etme' klipin de buluştu. Gökhan Özen, 'İnkar Etme' şarkısının klipin de sınırları zorladı ve rol arkadaşı Patrisya ile ateşli sahneler de rol aldı.

Büyük aşk sonrasında ayrılık acısı çeken bir çifti canlandıran ikilinin gerçeğe uygun görüntüler vermesi oldukça beğeni topladı. Rol aldığı diziler ile oyunculukta eleştirmenlerden ve izleyiciden tam not alan Gökhan Özen, klipte de oldukça başarılı bir performans sergiledi. Rol arkadaşı Patrisya ile de çok iyi anlaştığını belirten Gökhan Özen, 'Bu şarkıya klipi sevenlerim istediği için çektim. Onların beğenecekleri gerçeklikten uzak olmayan güzel bir klip oldu 'dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title