Haberler

Teasley, Anaz ve Atalay, Galatasaray'da

Sezonun İkinci Yarısında Şampiyonluk Hedefleyen Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın Yeni Transferleri Nikki Teasley, Nihan Anaz ve Burcu Atalay, Bugün Düzenlenen Basın Toplantısında Medya Mensuplarının Karşısına Çıktı.

Sezonun ikinci yarısında şampiyonluk hedefleyen Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın yeni transferleri Nikki Teasley, Nihan Anaz ve Burcu Atalay, bugün düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının karşısına çıktı.

Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri Ahmet Dedehayır ile Atilla Kınay, Galatasaray Bayan Basketbol Bölümü Direktörü Mihriban Oğuz ve Galatasaray Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Ayhan Avcı'nın katıldığı basın toplantısında, WNBA'den geçen ay Galatasaray'a transfer olan Tangela Smith ile Loree Moore da yer aldı.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dedehayır, yaptığı konuşmada "Galatasaray basketbolda öncü bir kulüptür ve ulaşılması zor başarılar elde etmiştir. Yeni transferlerimizle takımın eski görkemli günlerine döneceğine inanıyorum" dedi.

Atilla Kınay ise Galatasaray'ın her alanda şampiyonluk hedeflediğini belirtirek, "Bayan basketbolda da bu hedef için gereken kadroyu kurduk" dedi.

Son olarak Galatasaray Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Ayhan Avcı, ligin ortasında devrim niteliğinde bir işe giriştiklerini ve yenilenen kadroyla şampiyonluk için gereken her şeyi yapacaklarını vurgulayarak, sezonun ikinci yarısında, uyum sorununu kısa sürede aşmaya çalışacaklarını ve zirveye yürüyeceklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title