Haberler

Tarkan Edirne'yi Salladı

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Edirne'de sahne alan Megastar Tarkan, yaklaşık 30 bin kişiye unutulmaz bir konser verdi.

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Edirne'de sahne alan Megastar Tarkan, yaklaşık 30 bin kişiye unutulmaz bir konser verdi. Konserinde Ergene Nehri'nin kirliliğine değinen Tarkan, "Ergene zehir akıyor, topraklarımız yok oluyor. Hep birlikte Ergene'yi kurtaralım" dedi.

11. Fanta Gençlik Festivali'nin son durağı olan Edirne'de, Kırkpınar Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi mevkiindeki Saraçhane futbol sahasında düzenlenen etkinlikte, ilk olarak sahneye Emre Aydın çıktı. Ünlü şarkıcı söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Yaklaşık 1.5 saat boyunca şarkılarını seslendiren Emre Aydın, daha sonra sahneyi Tarkan'a bıraktı.

Tarkan'ın sahneye çıkmasıyla birlikte yaklaşık 30 bin kişi kendinden geçti. Megastar'ın söylediği şarkılarla coşan izleyenler, tüm şarkılara eşlik etti. Sahne performansıyla seyircilerden tam not alan Tarkan, Edirne'ye çok uzun süre sonra gelebildiğinin, geç de olsa geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Edirne'nin ve Trakya'nın can damarı olan Ergene Nehri'nden zehir aktığını belirten Tarkan, "Ergene zehir akıyor, topraklarımız yok oluyor. Hep birlikte Ergene'yi kurtaralım. Burada yetkililere hep birlikte seslenelim. Ergene konusunda üzerime ne düşerse yapmaya hazırım"dedi.

Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Tarkan, konserinin ardından kentten ayrıldı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Emre Aydın Tarkan Fanta Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title