Haberler

Tarım Gönüllüleri Sözleşmeli Personel Oldu

Samsun'da 2004 Yılında Tarım Gönüllüleri Projesi Kapsamında Göreve Başlayan Gönüllü Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekimler, Sözleşmeli Personel Kadrosuna Geçiş İçin Sözleşme İmzaladı.

Samsun'da 2004 yılında Tarım Gönüllüleri Projesi kapsamında göreve başlayan gönüllü ziraat mühendisi ve veteriner hekimler, sözleşmeli personel kadrosuna geçiş için sözleşme imzaladı.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın başlattığı Tarım Gönüllüleri Projesi kapsamında Samsun'da 11 ziraat mühendisi 5 veteriner hekim, yapılan elemeler sonucunda başarı göstererek ilçelerde göreve başladı. 2 yıl boyunca gönüllü olarak çalışan ve maaşlarının belli bir kısmını il Özel İdare, diğer bölümü ise görev yaptığı yerdeki üreticilerce karşılanan gönüllüler, 2007 yılında Türkiye genelinde 2 bin 500 kişinin Devlet Memurları Kanunu’na göre sözleşmeli personel alımı kararının ardından devlet memuru oldu.

Tarım İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirin imza töreninde, 2004 yılından bu yana görev yapan 16 tarım gönüllüsü, Tarım İl Müdürü Sadullah Kirenci'yle birlikte sözleşmelere imza attı. Tarım İl Müdürü Sadullah Kirenci, tarım gönüllülerin sınavsız sözleşmeli personel olarak görev almaları için gerekli düzenlemelerin yapılmasının ardından, sözleşmelerin tanzim edildiğini ve ilgili personellere imzalatıldığını kaydetti.

(MD-SA)

04.01.2007 15:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title