Haberler

Tamir İçin Çıktığı Balkonla Birlikte Aşağı Düşen İtfaiye Erinin Tedavisi Devam Ediyor

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde, Tamir İçin Çıktığı Balkonla Birlikte Aşağı Düşen İtfaiye Erinin Tedavisi Suşehri Devlet Hastanesinde Devam Ediyor.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde, tamir için çıktığı balkonla birlikte aşağı düşen itfaiye erinin tedavisi Suşehri Devlet hastanesinde devam ediyor.

Suşehri ilçesinde bulunan Suşehri Radyo Televizyon binasına ait balkonda oluşan çatlaklar nedeniyle, olay yerine gelen Suşehri itfaiye erlerinden Beytullah Gürbüz, balkon üzerindeki bordürleri alırken, çatlak olan ve aniden kopan balkonla birlikte aşağı düşmesi sonucu yaralanmıştı.

Bunun üzerine Suşehri Devlet Hastanesine getirilen ve daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen Gürbüz'ün ameliyat edilmesi gerektiği ve bir ay sonrasına gün verildiği öğrenildi.

Daha sonra tekrar Suşehri Devlet Hastanesine getirilen Gürbüz, burada tedavi altına alınarak ameliyat edildi. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Gürbüz'ü ameliyat eden Ortopedi Uzmanı Doktor Hüseyin Demirel, hastanın kolunda kırık olduğunu alçıya alındığını, ayağında ki kırıkların ameliyat edildiğini, 5 gün sonra hastaneden taburcu edileceğini söyleyerek, "Yaklaşık 3-4 ay içerisinde eski durumuna gelebilecek. Hastanın genel sağlık durumunun çok iyi" dedi.

Bu arada yaşadığı olayı anlatan İtfaiye eri Beytullah Gürbüz, "İtfaiyemize gelen ihbar telefonu ile, en kısa sürede olay yerine geldik ve olay yeri çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldık ve sukut kurtarma aracından, gerekli malzemeleri alarak balkonun bulunduğu odaya çıktım. Ayağımın biri balkonda, diğer ayağım ise içeride idi. Balkon üzerinde bulunan süs mermer taşlarını alırken, bir anda balkonun çökmesi sonucu elimi, balkon kapısına doğru attım. Sadece el parmaklarım balkon kapısına dokundu, fakat tutamadım. Sağ tarafım üzerine, kopan balkonla birlikte aşağı düştüm" dedi.

Gürbüz, kendisini hastaneye götüren mesai arkadaşları ile ameliyat eden sağlık ekiplerine de teşekkür etti.

(SY-İG-SE-Y) 01.05.2008 17:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title