Haberler

Talihsizliğin Böylesi!

Kalp Krizi Geçirdi, Elini Hızar Makinesine Kaptırdı, İşyeri Su Altında Kaldı, En Sonunda da Yandı.

İZMİR´deki 3´üncü Sanayi Sitesi´nde bulunan ahşap kapı imalathanesinde çıkan yangın, paniğe neden olurken, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında, işyerinin yanmasını gözyaşlarıyla izleyen Özdemir Salman, "Gitti tüm emeklerim, bittik biz. Ne yaparız' diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Bugün, saat 15.30 sıralarında, 296/2 Sokaktaki Özdemir Salman´a ait 'Özmesa' adlı ahşap kapı imalathanesinin cila bölümünden alevler yükseldi. Bir anda büyüyen yangın, imalathanenin tümünü kaplarken, içerideki tiner dolu varillerin patlamasıyla panik yaşandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedilirken, yükselen alev ve yoğun duman, gökyüzünü kapladı. İmalathane çalışan işçiler de, güçlükle kendilerini dışarı atarken, sahibi Özdemir Salman, gözyaşlarına boğuldu. Yakınları tarafından güçlükle teskin edilen Salman, "Gitti tüm emeklerim, bittik biz. Ne yaparız' diye ağladı. İşçiler, yangının daha fazla büyümemesi için içerideki ahşap malzemeleri dışarı çıkarmak için seferber oldu. Çatı kısmının da çöktüğü imalathanede çıkan yangın, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Soğutma çalışmaları devam ederken, yangının, ilk tespite göre, cila bölümündeki aspiratörün elektrik kaçağı yapmasından kaynaklandığı, kesin çıkış nedeninin yapılacak inceleme sonrası ortaya çıkacağı bildirildi.

BAŞINA GELMEYEN KALMAMIŞ

Özdemir Salman'ın yanan 3´üncü Sanayi Sitesi´nde sahibi olduğu ahşap kapı imalathanesi, 15 yıl önce de 60 kişinin yaşamını yitirdiği selde sular altında kalıp kullanılamaz hale gelmiş. Talihsizlikler yaşamaya devam eden Salman'ın 10 gün önce kalp krizi geçirdiği, 6 gün yoğun bakımda kaldığı, daha sonra da elini hızar makinasına kaptırıp yaralandığı öğrenildi.

Turaç TOP- Bahri KARATAŞ- İZMİR- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title