Haberler

Taksici, Azeri Kadını Para İçin Öldürmüş

Konya'da, Sürekli Müşterisi Olan Yabancı Uyruklu Kadınla Para Meselesi Yüzünden Tartışıp, 5-6 Defa Bıçaklayarak Öldürdüğünü İtiraf Eden Taksi Şoförü Çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı.

Konya'da, sürekli müşterisi olan yabancı uyruklu kadınla para meselesi yüzünden tartışıp, 5-6 defa bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden taksi şoförü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Azerbeycan'dan Türkiye'ye yerleşen Ganphira Mansurova (45), dün merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Hikmet Caddesi üzerinde 6 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş bir şekilde bulundu. Cinayeti işleyen ve olay yerinden uzaklaşan sanık taksi şoförü Abdullah A. (55), olaydan kısa süre sonra polis merkezine giderek teslim olmuştu. İfadesinde yıllardır Azerbeycan uyruklu Ganphira Mansurova'yı 'Ayşe' adıyla tanıdığını söylediği öğrenilen taksi şoförü Abdullah A.'nın, "Ben ona güvendim, sürekli müşterim

olurdu, bana yaklaşık bin 500 YTL ile kendisine aldığım telefon faturasının borcu vardı. Bunu ödemesini istedim, bana hakaret etti. Taksiden indirdim, giderken kendimi kaybetmişim, torpido gözünde bulunan bıçağı alarak indim ve yakalayıp 5-6 defa salladım, sonrada aracıma binip uzaklaştım" dediği iddia edildi.

Polis olay sonrası görgü tanıklarının ifadesini başvurdu. Görgü tanıklarının, "Taksiden bir bayan hızla indi kaçmaya başladı. Bu sırada taksi şoförü inip peşinden koştu. Kadını yakalayan adam, yere yatırıp tekme tokat dövdükten sonra kadına 5-6 defa bıçak salladı" yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Taksi şoförü Abdullah A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Konya E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

(HİV-İP-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title