Haberler

Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un Ersun Yanal'a 1,3 Milyon Euroluk Tazminat Ödemesini Onadı

TFF Tahkim Kurulu, Trabzonspor ile yollarını ayıran Ersun Yanal'ın 1,3 milyon euroluk tazminatını onadı.

Trabzonspor'a FIFA'dan gelen şok haberin ardından 2. bir şok da Tahkim Kurulu'ndan geldi. Kurul, daha önce Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun Trabzonspor aleyhine vermiş olduğu kararı onadı.

TRABZONSPOR 1,3 MİLYON TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM EDİLDİ

Fesih tarihine kadar, bordo-mavili kulüpten 230 bin euro gecikmiş alacağı bulunan Ersun Yanal'ın, görevinin haksız feshedildiğine karşılık UÇK'ya açtığı dava sonunda, bordo-mavili kulüp Ersun Yanal'a toplam 1,3 milyon euro tazminat ödemeye mahkum edildi.

UÇK'nın bordo-mavili kulüp aleyhine vermiş olduğu karar, Tahkim Kurulu'nun onamasıyla kesinleşmiş oldu. (Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500

Yorumlar (11)

Çapkın:

Beter olsunlar inşallah düşerler...

11
0
yanıtYanıtla
Siverekli:

Oh olsun beter olsun..

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın k mayka:

yabancilara yediriyorlar ya birazda miletimizden biri yemis ne olur sanki birakin yesin ersin bey

2
2
yanıtYanıtla
YAKYP RİZELİOĞLU.:

ŞEREFLİ BİR KİŞİ BUNU YAPMAZ. BIR KERE TÜŞÜNMESİ LAZİM BEN TRABZON KULUBUNEE NE FAYDAM OLDU

0
2
yanıtYanıtla
Taner:

Ne yani Rıza Çalımbay''a gazoz kapağı mı veriyorsunuz. Rızanın Ersun''dan ne farkı var? Rıza''ya yıllık 1. 5 milyon euro veriliyor. Eğer bir kişinin iş akdini fesh ederseniz tazminatını da ödemek zorundasınız. Acaba sizin çalıştığınız yerde sizi başarılı bulmadıkları için tazminat vermeden sizi kovsalar tepkiniz nasıl olurdu merak ediyorum.

yanıt0
yanıt0
biri:

her zamanki işler , bişey olmaz. . seneye , bu senenin iki katı para harcar. . sonra iki katı geri öderler, , oralar zengin alemi. . ağız bile yormaya değmez.

0
0
yanıtYanıtla
vtd:

katar var arkasında adam bi trabzonu komple satın almış bu paralar ne onlar için. . nerdeyse barcelonayı satın alır ts forması giydirir öyle bi paraki onlarda. . akıl almaz. . . . yerden topla deseler yetiştiremezsin o misal. . .

0
0
yanıtYanıtla
aşkın şahin:

Ersun yanalın bu takıma yaptığı zararı kimse yapamaz. acaba diyorum aziz başkan bu adamı danışıklı olarak mı bıraktı git trabzona diye.

0
0
yanıtYanıtla
ersun yanal:

napim bulmuşum kazı yolmayayım mı

0
0
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

Yaptıkları kulüp aleyhine yanlış sözleşmeler nedeni ile bu para sözleşmeyi yapan kulüp başkanlarına ödettirilmeli. her kulüp için bu böyle olmalı.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title