Haberler

Super Mario Geri Döndü

Oyun Dünyasının En Büyük Sembollerinden Birisi Olan Super Mario, Wii Platformu İçin Geri Döndü. Mario Hayranları, Oyunu Bir Gün Önce Almak İçin Kuyruk Oluşturdular.

Oyunculuğa 90'lı Yıllarda Başlayanlar İçin Super Mario İsmi Çok Özeldir. Mantar Yiyince, Güçlenen, Göbeğine Rağmen Gayet İyi Bir Zıplama Performansı Gösteren Muslukçu Kahraman Sayesinde Çok Eğlenceli Vakitler Geçirmiştik. Ancak Çıkan Onlarca Farklı Versiyonu Hiç Bir Zaman Orijinal Oyunun Tadını Vermedi. Yıllar Sonra, İlk Mario Oyunu Wii İçin Günümüz Şartlarıyla Tekrar Yapıldı.


Bedava Yemek Değil Mario Kuyruğu

Dün New York'ta Özel Bir Tanıtımla Oyun Bir Gün Önce Satılılmaya Başlandı. Eski Dostları Mario ve Luigi'yi Tekrar Görmek İsteyen Oyun Hayranları, Satışın Yapıldığı Mağazanın Önünde Up Uzun Kuyruklar Oluşturdular. İşte Mario'nun Geri Dönüşünden Bazı Kareler.


Mario'yu Örnek Alan İki Kardeş

New Super Mario Bross Adlı, Oyunu Deneyenler Yapımı Gayet Beğendiklerini Söylediler. Oyun Orijinaline Sağdık Olarak Yine Platform Tarzında Yapıldı. Resmi Olarak Bugün Satışa Çıkan, Yapımla Birlikte Super Mario'nun Popülerliğini Tekrar Kazanması Bekleniyor.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title