Haberler

Süper Ligde 1. Haftanın Hakemleri Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig 2018-19 sezonu ilk hafta maçlarının hakemleri belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 1. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Ligin açılış maçı olan Ankaragücü-Galatasaray mücadelesini Ümit Öztürk yönetecek. Çaykur Rizespor-Kasımpaşa maçını Cüneyt Çakır, Sivasspor-Alanyaspor mücadelesini Arda Kardeşler, Fenerbahçe- Bursaspor karşılaşmasını ise Halil Umut Meler yönetecek.

BAŞAKŞEHİR - TRABZONSPOR MAÇI FIRAT AYDINUS'UN

Pazar günü oynanacak Atiker Konyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında Suat Arslanboğa, Başakşehir-Trabzonspor mücadelesinde Fırat Aydınus, Beşiktaş-Akhisarspor maçında Bülent Yıldırım, Göztepe-Yeni Malatyaspor mücadelesinde Özgür Yankaya düdük çalacak.

Haftanın son karşılaşması olan Kayserispor-Antalyaspor maçının hakemi ise Hüseyin Göçek oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ankaragücü Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

RIDONE:

NEDEN HALİL UMUT MELER İLK MAÇTAN FENER MAÇINDA

1
1
yanıtYanıtla
MANE:

Şampiyon erzurum dermişim

0
0
yanıtYanıtla
Fikret BAŞKÖY:

Kalede ŞENOL, Geri Dörtlü, TURGAY-NECATİ-KADİR-CEMİL Orta Saha, BEKİR-TUNCAY-ALİ YAVUZ, İleri Uçta, ALİ KEMAL-NECMİ-AHMET. . . . . . . . . . Nerede o yürekleriyle oynayan yiğit ASLANLAR. . . Para ile kurmaya çalıştığınız, ama parasız bir şekilde 7''den 80''ine 90''na kadar zavallı TRABZONSPOR sevenleri yıllarca kandırmaya çalıştığınız bir o kadarda gülünç, bir o kadar da zavallı YÖNETİM ve BAŞKANLAR. 32 yaşına gelmiş oğlumu yıllarca kandırdığım için, yatağındaki BORDO MAVİLİ battaniyesinden utanmaktan bıktım art

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title