Haberler

Süper Kupa Bizim

Takım Olarak İyi Bir Hazırlık Dönemi Geçirdiklerine İşaret Eden Mehmetaurelio, "Beşiktaş da Biz de Lige Henüz Hazır Değiliz. Ancak, Şampiyonluk Gibi Bu Anlamlı Kupayı da Sezon Öncesi Ezeli Rakibimizi Yenerek Almak İstiyoruz" Diye Konuştu.

Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine işaret eden MehmetAurelio, "Beşiktaş da biz de lige henüz hazır değiliz. Ancak, şampiyonluk gibi bu anlamlı kupayı da sezon öncesi ezeli rakibimizi yenerek almak istiyoruz" diye konuştu.

İyi transferler

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Mehmet Aurelio, Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa finali için iddialı konuştu. Türk vatandaşı olarak Milli Takım formasını da giyen tecrübeli orta saha oyuncusu iki takımın da güzel transferler yaptığını vurgulayarak, "Henüz lige tam olarak hazır değiliz. Aklımdan geçen, umuyorum ki bu kupayı da şampiyonluk gibi biz alırız" diye konuştu.

Hazır değilim

Avusturya kampının faydalı geçtiğini dile getiren Aurelio, Zico’nun "Kaptanlığı kendisi istemedi" şeklindeki açıklamasını hatırlatan bir gazeteciye, "Bu benim özel bir tercihim. Kaptanlık halinde kendimi iyi hissetmeyecegimi söyledim. Kendimi hazırlamadığım için hazır hissetmiyorum. Zico da bir problem olmadığını söyledi ve bu konu böylelikle kapandı" dedi.

Başbakan’a mesaj

Takımda yeterince tecrübeli oyuncu olduğuna işaret eden Aurelio, "Roberto Carlos, Alex, Tümer Metin, Önder, Semih, Lugano’dan herhangi biri kaptanlık bandını koluna geçirirse kesinlikle başarılı olur" yorumunu yaptı. Brezilyalı oyuncu, genel seçimler için de "Başbakan’a yeni görevinde başarılar dilerim. F.Bahçeli olması beni mutlu ediyor" diye konuştu.

Yeterli forvet var

"Ricardinho ile süper kupa maçı öncesinde barış olacak mı?" şeklindeki soruyu cevaplayan Aurelio, "Bu konu kapandı. Geçen sezon da söylediğim gibi Ricardinho ile aramda hiçbir sorun yok" dedi. Kezman ile ilgili düşüncesini dile getiren tecrübeli oyuncu, "Bence takımda yeterli forvet var. Bu zaten daha fazla başkanımız ve Zico’yu ilgilendiren konular" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title