Haberler

Sultanbeyli’de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 87. Yıldönümü Kent Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı Önünde Ve Sultanbeyli Kültür Merkezi'nde Törenlerle Kutlandı.

Cumhuriyetin 87. yılı, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Sultanbeyli'de de coşkuyla kutlandı. 28 Ekim Perşembe günü Atatürk Anıtı önünde başlayan törenler, 29 Ekim günü Sultanbeyli Kültür Merkezi'nde yapılan etkinliklerle devam etti.

Atatürk Anıtı'na çelenk koyma törenine, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı adına Başkan Yardımcısı Necdet Dursun, Garnizon Komutanlığı adına Kurmay Albay Muammer Alper, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar, İlçe Emniyet Müdürü Halit Körken, siyasi partilerin ilçe başkanları, kamu görevlileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Protokol üyelerinin Atatürk Anıtına çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

Bayram coşkusu Sultanbeyli Kültür Merkezi'nde

Bayram coşkusu 29 Ekim sabahı da devam etti. İlçe protokolü, önce Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti, ardından etkinliklerin düzenleneceği Sultanbeyli Kültür Merkezi'ne geçti.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan törenler, Kaymakam Mehmet Ceylan'ın Cumhuriyet'in kuruluşuna dair konuşması ve bayram tebrikiyle devam etti. Konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından okunan şiirler ve sunulan halk oyunları gösterileri beğeniyle izlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title