Haberler

'Suç Ve Ceza' Kitabına Veda Notu Yazıp İntihar Etti

Antalya'da 22 yaşındaki İsmail Aslankara, dünya klasikleri arasında yer alan Rus yazar Dostoyevski'nin 'Suç ve Ceza' adlı romanının sayfalarına veda notu yazdıktan sonra tavana bağladığı iple yaşamına son verdi.

Antalya'da 22 yaşındaki İsmail Aslankara, dünya klasikleri arasında yer alan Rus yazar Dostoyevski'nin 'Suç ve Ceza' adlı romanının sayfalarına veda notu yazdıktan sonra tavana bağladığı iple yaşamına son verdi.

Olay, Muratpaşa Mahallesi 572 Sokak'ta bulunan Ekinci Apartmanı'nın teras katındaki tek odalı evde meydana geldi. Yılbaşında askerden dönen İsmail Aslankara, Denizli'deki ailesinin yanından ayrılarak, Antalya'da eski sanayide hırdavatçılık yapan bir akrabasının yanında tezgahtar olarak çalışmaya başladı.

İçine kapanık, kibar biri olarak tanınan ve çevresinde çok sevilen İsmail Aslankara'nın bu sabah işyerini açmadığını gören çevredeki esnaf, akrabası olan işyeri sahibine haber verdi.

Aslankara'yı merak edip evine giden yakınları, tavanda kemerle asılı cesediyle karşılaştı. Bulunduğu yerden indirilen Aslankara'nın 'yaşıyor' olabileceği düşüncesiyle ambulans çağrıldı. Ancak gelen sağlık ekipleri İsmail Aslankara'nın ölmüş olduğunu belirledi.

VEDA NOTU KİTAPTA

Gelen polis ekibi, masa üzerinde Rus yazar Dostoyevski'nin 'Suç ve Ceza' adlı romanını açık olarak gördü. İlk incelemede gencin hayatına son vermeden önce kollarını jiletle kestiği, ardından romanın bir sayfasına 'Sevdim seni aşkım. Bu dünyadan göçüp gidiyorum. Annem sen de hakkını helal et' notunu yazdığı belirlendi.

Savcının incelemesi ardından İsmail Aslankara'nın cesedi, otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ölen gencin karşılıksız aşk yüzünden bunalıma girip intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

VİCDAN AZABI

Rus yazar Dostoyevski Suç ve Ceza adlı romanında, bir insanın başka bir insana karşı işlediği suçtan dolayı çektiği korkunç vicdan azabını anlatıyor. Kötülüklerin nedenlerini ortaya koyan ve kötülükleri yapanların cezalarını çekmesi gerektiğini anlatan kitap, pek çok bakımdan bir şaheser niteliği taşıyor. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title