Haberler

Suat Çakır: "Adım Adım Şampiyonluğa İlerliyoruz"

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, adım adım şampiyonluğa ilerlediklerini söyledi.

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, adım adım şampiyonluğa ilerlediklerini söyledi.

Pazar günü deplasmanda 2-1 kazandıkları Utaş Uşakspor maçını değerlendiren Basın Sözcüsü Suat Çakır, "Pazar günü deplasmanda zorlu bir maç oynadık. Her maç olduğu gibi bu maçta da Teknik Direktörümüz Taner Taşkın ve oyuncularımıza güvendik ve deplasmandan 3 puanla dönmesini bildik" dedi.

Şampiyonluğa adım adım ilerlediklerini ifade eden Suat Çakır, "İlk yarının bitimine 2 hafta kaldı. Bu haftalarda içeride Manisaspor ve deplasmanda da Sakaryaspor ile karşılaşacağız. Bu maçları da kazanıp ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz. Teknik Direktörümüz Taner Taşkın'ın sezon başında verdiği puan hedefinin üzerinde ilerliyoruz. Bu doğrultuda devam edip şampiyonluğa adım adım yaklaşırız" diye konuştu.

Hafta sonu kendi evinde karşılaşacakları Manisaspor maçı hakkında konuşan Suat Çakır, "Manisaspor ligin son sırasında olabilir ama çok genç ve koşan oyuncuları var. Rakip takımın son sırada olması maçı alacağız anlamına gelmiyor. Manisaspor maçına da diğer takımlara hazırlandığımız gibi hazırlanıp, ciddi bir şekilde oynayarak sahadan galip ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manisaspor Samsunspor Uşakspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title