Haberler

    Star Citizen, 11 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyebilirsiniz

    Güncelleme:

    Cloud Imperium Games, Star Citizen için on bir gün sürecek bir Invictus Launch Week etkinliği başlattı. Bu etkinlik sırasında, çok oyunculu uzay simülatörünü ücretsiz olarak deneyebileceksiniz.

    Cloud Imperium Games, Star Citizen için on bir gün sürecek bir Invictus Launch Week etkinliği başlattı. Bu etkinlik sırasında, çok oyunculu uzay simülatörünü ücretsiz olarak deneyebileceksiniz.

    2013 yılında duyurulmuş olan Star Citizen, başarılı bir Kickstarter kampanyası ile iki milyon dolardan fazla bağış toplamıştı. Her ne kadar çıkışı için 2014 yılı planlanmış olsa da, oynanış özelliklerinin önemli ölçüde genişletilmesi ile sayısız kez ertelenmişti. Henüz tam bir çıkış tarihi verilememekle birlikte, şu anda PC platformunda v3.9 alfa aşamasında olduğunu söyleyeyim. Şu ana kadar iki yüz seksen dört milyon dolardan fazla fonlamanın yapıldığı Star Citizen, Ağustos ayı içerisinde 4.0 güncellemesine kavuşacak.

    Star Citizen, uzay simülatörü, birinci kişi nişancı ve devasa çok oyunculu türlerinin bir araya geldiği bir oyun ve dört farklı oynanış modu bulunduruyor. Satın aldığınız geminizi gezip modifiye edebildiğiniz Hangar, bu modlardan bir tanesi. Arena Commander modu, diğer oyunculara veya yapay zekaya karşı çeşitli oyun türlerinde mücadele ettiğiniz bir savaş uzay simülatörü oluyor. Star Marine oyuncuların geleneksel silahlar ile birbirlerine karşı savaştığı bir mod olurken Persistent Universe ise önceki üç modu bir araya getiren bir deneyim sunuyor.

    Star Citizen ücretsiz oldu

    Invictus Launch Week etkinliğinin geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ayağında tüm gemiler oyuncuların beğenisine sunulmuştu ama bu defa sadece UEE (Dünyanın Birleşik İmparatorluğu) gemileri denenebilecek.

    Eğer siz de Star Citizen oyununu denemek isterseniz, öncelikle buradan bir hesap açmak ve Star Citizen Installer programını indirmek olacak.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Citizen Star Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title