Haberler

Zeytinburnu Belediyesi'nden Amatörlere Malzeme Yardımı

Güncelleme:

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçede Faaliyet Gösteren 16 Amatör Kulübün Yöneticileri İle Hasan Doğan Tesisleri'ndeki Kahvaltıda Buluştu.

Başkan Aydın, problemlerini dinlediği amatör kulüp yöneticilerine 8 kalemden oluşan malzeme yardımında bulundu.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Yenidoğan Güneş spor, Eroğlu, Batı Trakya, Damla, Merkezefendi, Telsiz, Tepebağ, Irmak, Çırpıcı Selvi, Yıldız, Beştelsiz, Yeşil Ilgaz, Yeşiltepe Hürriyet spor ile yeni federe olan Öz Trabzon spor ve Zafer spor takımı yöneticilerine Hasan Doğan Tesisleri'nde bir kahvaltı verdi.

Başkan Aydın, Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap ve Zafer Alsaç'ın da katıldığı kahvaltıda, yeni kurulan iki takım nedeniyle antrenman saatlerinde yaşanan problemin, amatör takımlar birliği tarafından yapılacak yeni düzenleme ile çözümlenebileceğini söyledi.

Başkan Aydın, önümüzdeki yıl içinde Merkezefendi Parkı'na spor tesisi yapmayı da planladıklarını kaydetti. Başkan Aydın, ayrıca ilki geçen sene 29 Ekim'de yapılan Cumhuriyet Koşusu'nda bu yıl dereceye girecekleri altın madalya ile ödüllendireceklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Aydın, kahvaltının ardından ilçede faaliyet gösteren 16 amatör kulübün yöneticilerine 8 kalemden oluşan malzemelerin dağıtımını yaptı.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title