Haberler

Taraftarların aklından hiç çıkmıyordu! Yıldız futbolcu, Beşiktaş'a geri dönüyor

Güncelleme:

Kötü bir sezonu geride bırakan ve kadroyu baştan aşağıya değiştirmeyi planlayan Beşiktaş'ta bazı futbolcuların akıbeti belli oldu. 17 yabancı futbolcusu bulunan siyah beyazlılar, 10'unu gönderip 5 transfer yapmayı hedefliyor. Kara Kartal'da yönetim, Vincent Aboubakar ile yolların ayrılması halinde ise eski golcüsü Wout Weghorst'u tekrar transfer etmek için girişimlerini sıklaştıracak.

Giovanni van Bronckhorst'u takımın başına getiren Beşiktaş'ta yeni sezon kadro planlaması ve transfer çalışmalarını sürüyor. Siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak ve kalacak isimler belli olmaya başladı.

10 YABANCI GİDECEK

17 yabancı futbolcusu bulunan Beşiktaş, bunlardan 10'unu gönderip 5 yabancı futbolcu transferi yapmayı hedefliyor. Sercan Dikme'nin haberine göre; Jonas Svensson, Amir Hadziahmetovic, Al Musrati ve Ernest Muçi takımda kalacak. Arthur Masuaku, Amartey, Omar Colley, Gedson, Chamberlain, Rebic ve Aboubakar ile yolların ayrılması planlıyor.

Yönetim kolları sıvadı! Taraftarın sevgilisi, Beşiktaş'a geri dönüyor

WEGHORST GERİ DÖNEBİLİR

Öte yandan Siyah-beyazlı yöneticiler, 2 stoper, 1 orta saha, 1 sağ kanat ve 1 santrfor transferi için kolları sıvadı. Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile yollarını ayırması halinde eski golcüsü Wout Weghorst'u tekrar transfer etmek için temaslarını hızlandıracak.

Yönetim kolları sıvadı! Taraftarın sevgilisi, Beşiktaş'a geri dönüyor

BEŞİKTAŞ KARİYERİ

2022-2023 sezonunun başında Burnley'den Beşiktaş'a kiralık gelen Wout Weghorst, devre arasında takımdan ayrılarak İngiliz devi Manchester United'e yine kiralık gitmişti. Geride kalan sezonu da Hoffenheim de kiralık geçiren Hollandalı golcünün Burnley ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli forvet, Beşiktaş'taki yarım sezonda18 maçta forma giymiş ve 9 gol 4 asistlik performans sergilemişti. Performansıyla taraftarların gönlünden taht kuran Weghorst, Beşiktaş'tan ayrılmadan önce attığı golün ardından veda edişiyle de çok konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

TSG 1899 Hoffenheim Manchester United Vincent Aboubakar Vincent Aboubakar Wout Weghorst Wout Weghorst Beşiktaş Beşiktaş Burnley Futbol Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (2)

Yüksel Erdoğan:

BJK hala eski kalıntılarını transfer edecekse boşuna para harcamasın. Yazıktır günahtır. Şampiyonluğa oynayacaksak eskiye rağbet niye???

25
3
yanıtYanıtla
Mehmet Kosovali:

weghorst ta milletin görüp benim göremediğim ne acaba hiçbir artısı olmayan bir topçu cenk tosun ondan daha iyi boşa para harcamayı bırakın kardeşim weghort kim ?

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title