Haberler

Yavuz Selim Pehlivanları

Güncelleme:

Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörleri Bayram YETKİN Gülten EYÜPOĞLU Ve Mustafa BERBER Eşliğinde Çalışmalar Sonucunda Daha İlk Yılında Büyük Başarıya İmza Atarak Samsun 2. Oldu.

Yavuz Selim İlköğretim Okulu Gençlik ve spor il müdürlüğü güreş antrenörleri bayram yetkin gülten eyüpoğlu ve mustafa berber eşliğinde çalışmalar sonucunda daha ilk yılında büyük başarıya imza atarak samsun 2. Oldu.

13-14 yaş grubunda takım halinde Kavak güreş Eğitim Merkezi ardından İl 2.olan ekip okulunda büyük bir törenle ödüllerini aldı .

Canik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tekin KARABULUT Gençlik ve Spor Şube Müdürü Güven Özyurt okul Müdürü Mustafa UZUNLAR' ı makamında ziyaret etti ve yapılan törene katılarak sporcuları kutladı.

Okul Müdürü Mustafa UZUNLAR Şube Müdürü Güven Özyurt ile birlikte yaptığı konuşmasında müdürümüze teşekkür ederiz okul spor kulübü oluşturduklarını ÖZYURT ise okulumuza desteklerinin süreceğini bildirdi.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title