Haberler

    Vettel: Mercedes Ferrari ile Farkı Açmış

    Sebastian Vettel, Mercedes’in İspanya’da Ferrari karşısında daha büyük avantaja sahip olduğunu söyledi.

    Büyük güncellemelerle İspanya’ya gelen Ferrari’de Vettel sıralamalarda 3. olurken Mercedes’in pole pozisyonu derecesi ile fark 0.7 sn oldu.

    Vettel “Fark muhtemelen son bir kaç yarışa göre biraz daha fazla. Bu hafta sonu biraz daha zorlanmamıza bağlı olduğunu düşünmüyorum.” dedi.

    Bu hafta sonu İspanya’da takımlar Pirelli’nin sert ve orta sert hamurlu lastiklerini kullanıyorlar. Vettel, benzer lastiklerin kullanıldığı Malezya’da kazanmayı başarmıştı.

    Vettel “Evet, lastik seçimi aynı ancak bu hafta sonu farklı ve pist de farklı. Lastikler Malezya’daki kadar iyi çalışmıyorlar. Bu yüzden Mercedes önde görünüyor. Daha yakın olmak isterdik. Ancak gerçekçi olmak gerekirse onlar hızlı. İlk çizgide şans eseri bulunmuyorlar çünkü tüm seanslarda her lastikle güçlü olduklarını gösterdiler. Biz yarın iyi durumda olacağız ve umarım iyi bir yarış geçiririz ancak bu ikisinin çok iyi iş çıkardığını söylemeliyiz.. Umarım yarın biraz daha yakın oluruz. Yarışta daha iyi olacağız ancak gerçek farkın ne olduğunu görmemiz lazım.” dedi.

    Benzer haberler için TRF1.net

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mercedes Malezya İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title