Haberler

Van: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Mücadele Eden Belediye Vanspor, Geçtiğimiz Hafta Kendi Evinde Oynadığı ve 1-0 Kazandığı Karamanspor Maçı Sonrası Moral Kazandı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor, geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı ve 1-0 kazandığı Karamanspor maçı sonrası moral kazandı.

Belediye Vanspor Teknik Direktörü Nevzat Şipal, Karamanspor maçına kesin kazanmak için hazırlandıklarını, maçın çok zor olacağını bildiklerini söyledi. Şipal "Bundan önce Mersin Büyükşehir Belediyespor'la yağmurda, Yeni Ereğlispor'la ise kar yağışı altında oynadık. Çok iyi oynamamıza rağmen her iki müsabakayı da 2- 0 öne geçmemize rağmen berabere bitirdik. Takım olarak çok iyi mücadele etmemize rağmen 4 puan kaçırmış olduk. Karamanspor maçına gelirken aynı korku içinde oyacağımızı düşünerek mümkün mertebede futbolcuları bu havadan uzak tutarak çalışmalarımızı yaptık ve müsabakaya çıktık. Müsabakanın belli bölümlerinde zaman zaman iyi organizasyonlar çok gol pozisyonlarının olduğu bir müsabaka oldu. Bu pozisyonlardan sadece bir tanesini gole çevirerek maçı 1-0 kazanmayı başardık" dedi.

Hafta sonu lider Adanaspor'la oynacaklarını müsabakaya değinen Şipal, bu haftaki maçın önemini ve değerini çok iyi bildiklerini söyledi. Şipal, "Altı puanlık bir maç bu. Biz geçen hafta deplasmanda oynadığımız oyunu sahaya yansıttığımız takdirde inşallah puanla döneceğimize inanıyoruz. Adanaspor'un çok çok iyi futbolculardan kurulması, çok pahalı transferler yapması, başarılı olacak diye değerlendirmemek lazım. Netice itibarı ile sahadaki mücadele çok önemli. Eğer sahada mücadele edemiyorsanız, gücünüzü gösteremiyorsanız bunun karşılığını alamazsınız. Biz kapasitemizi gücümüzü sahaya iyi yansıtabilirsek, inanıyorum ki oradan 1 veya 3 puanla dönebiliriz. Özellikle bu maç için de ayrı bir plan düşünüyoruz. Hafta içi yapacağımız çalışmalarla bunları en iyi şekilde sahaya yansıtmak için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Tabi ki bu bir maratondur. Bu maraton içerisinde kazanır ya da kaybedebiliriz. Geçen hafta 8. sıradaydık, bu hafta ise 5. sıraya yükseldik. Şuan ligden henüz bir kopma yok. Her zaman söylediğim gibi bu ligde ipi göğüsleyecek takımlar bellidir. Biz hedeflerimizi belirlemişiz. İstediğimiz puanları 1. yarıda aldığımız takdirde, 2. yarıda yönetim kurulu ile yapacağımız toplantılarla gerekirse takviye yapacağız" şeklinde konuştu.

Hafta sonu Karamanspor maçında kendilerini yalnız bırakmayarak 90 dakika boyunca desteklerini esirgemeyen taraftarlara teşekkürlerini ileten Şipal, "Taraftarlar 90 dakika boyuncu bıkmadan usanmadan takımdan desteklerini esirgemeyerek futbolcularıma moral verdiler. Ben inanıyorum ki taraftarlarımızın çok büyük katkıları var. Onlara şahsım ve futbolcularım adına teşekkür ediyorum. Bizi böyle desteklemeye devam etsinler. Bu desteklerini devam ettikleri sürede bizim içeride maç kaybetme şansımız azalacak. Bizim kendi sahamızda en büyük kozumuz taraftarımızdır. Onları tüm maçlarımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title