Haberler

Türkiye'yi vuran deprem sonrası Arda Turan'dan tüm dünyaya çağrı: İnsanlarımızın yardımınıza ihtiyacı var

Güncelleme:

Eski futbolcu Arda Turan, Türkiye'yi sarsan 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medya hesabından tüm dünyaya yardım çağrısında bulundu.

"ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE"

Arda Turan yaptığı ilk paylaşımda, "Çok geçmiş olsun Türkiye" ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın yanı sıra Atletico Madrid ve Barcelona formaları giyen ve tüm dünyada takipçileri bulunan Turan, daha sonra bir paylaşım daha yaparak yardım çağrısında bulundu.

Türkiye'yi vuran deprem sonrası Arda Turan'dan tüm dünyaya çağrı: İnsanlarımızın yardımınıza ihtiyacı var

"İNSANLARIMIZIN YARDIMINIZA İHTİYACI VAR"

Turan, İngilizce ve Türkçe yaptığı paylaşımda, "Türkiye dördüncü seviye alarm durumu ilan etti. '4. seviye' alarm durumu, uluslararası yardım çağrısını kapsamaktadır. Dünyanın çeşitli yerlerinde olup bu mesajı okuyanlar... Ülkemde depremde enkaz altında kalmış insanlarımızın kurtarılmak için yardımınıza ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi vuran deprem sonrası Arda Turan'dan tüm dünyaya çağrı: İnsanlarımızın yardımınıza ihtiyacı var

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Kahramanmaraş Arda Turan Deprem Hatay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (8)

mahalle sakini:

Felaket sonrası yabancı güçlerin işgali önceden hedeflenmiş bir haçlı planıdır. Bilerek yada bilmeyerek ülkenizin işgaline ortak oluyorsunuz herkes dikkatli konuşsun. Ortada daha önce yaşadıklarımızın 10'da 1'i bile yıkım oluşturmayan bir olay sözkonusu. Devletimiz iş başında.

96
196
yanıtYanıtla
Naci Büyükkal:

Bence kesin ama kesin psikolojik tedavi gör. Kardeşim ruh hastası mısın? Derdin ne? Sen ağır vakasın. Kimse kimseye saldırmıyor

yanıt20
yanıt0
juzen sari:

Ne ile besleniyorsunuz

yanıt24
yanıt1
Erol Birol :

çok zavallısın kardeşim

yanıt15
yanıt2
Fırat Türk:

Türkiye bunu kendi başına hal edebilcek güçte

71
177
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

deprem icin kullanılan poaraları nereye harvadınız hele acıklayın bilelim

yanıt46
yanıt97
mahalle sakini:

Onu chp'li belediyelere soracaksın İBB'de reklama harcanan para deprem bütçesinin 2 katı. 4 senede ne yaptın reklamını yapıyorsun diyorsun tek kelime edemiyor. Akp kentsel dönüşüm başlatmasaydı 10 ili 7.8 salalyan depremde ölü sayısı 100 binlerden bahsediyorduk.

yanıt1
yanıt3
Ahmed Kokten:

Ya arkadaş devleti mevleti bir boş verin gözünüzü seveyim millet canından oluyor 10’da 1’i 10’da 9’uymuş falan kimin umrunda bu depremde 100 kişi da can verse 1000 kişi de can verse bunun azı çoğu mu var?

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title