Haberler

Türk Futbolunun Sıra Gecesi

Tff Başkanı Özgener'in Ağalar Gibi Ağırlandığı Gecede 25 Kuzu Kesildi.

Şanlıurfa'da oynanacak Türkiye Kupası finali öncesi iş adamı Fatih Bucak futbolun patronlarına felekten bir gece yaşattı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in ağalar gibi ağırlandığı gecede 25 kuzu kesildi. Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan'ın sahne aldığı gecede su gibi içki aktı.

Ziraat Türkiye Kupası final maçında GAP Arena Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını izlemek için Şanlıurfa'ya gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da aralarında bulunduğu yüz kişiye, işadamı Fatih Bucak tarafından sıra gecesi düzenlendi. Hacı Bekir Sofrası'nda düzenlenen gecede Fatih Bucak, misafirlerini kapıda karşılayıp, yer sofrasına oturttu.

Şanlıurfa'ya gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener ve diğer davetliler için günler öncesinden hazırlık yapan Bucak, konukları için 25 kuzu kesti. İçli pilav üzerine yerleştirilen kuzu çevirmeler, tek tek masaların etrafından müzik eşliğinde dolaştırıldı. Yöresel yemeklerin ağırlıkta olduğu gecede davetlilere içki de ikram edildi. Urfa türküleriyle coşan davetliler, daha sonra sahne alan ünlü türkücü İzzet Yıldızhan ve Faruk Tuncer'in seslendirdiği Kürtçe ve Türkçe parçalara da eşlik etti. Neşeli görülen konuklar için gecenin ilerleyen saatlerinde acılı çiğköfte yoğruldu. Dolar, Türk lirası ve peçetelerin havada uçuştuğu gecede TFF Başkanı Mahmut Özgener, kendilerini ağırlayan işadamı Fatih Bucak'a plaket verdi. Bucak ise geceye katılanlara bakır tepsi hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title