Haberler

    Tur 2017'nin Kapanışı Edward Theuns'ten

    Belçikalı bisikletçi, rakibi Sam Bennett'ın düşmesiyle etap galibiyetinin yanı sıra yeşil mayonun da sahibi olurken, yarışın genel klasmanını ise Diego Ulissi ilk sırada tamamladı.

    53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul'da geçilen 6. ve son etabını 'dan Edward Theuns kazandı.

    Türkiye Milli Takımı adına yarışan Muhammet Atalay'ın yanı sıra Patryk Stosz,Deruette ve Paolo Simion'dan oluşan kaçış grubunun bitime 3 kilometre kala yakalanmasıyla etabın toplu sprint finişine sahne olması bekleniyordu. Ancak 2 kilometre kala yaşanan kaza sonrası peloton dağıldı ve ön bölümde kalan az sayıdaki bisikletçiyle finişe gidildi.

    Dar ve hafif eğimli yollarda ön tarafa tutunmayı başaran isimlerden Sam Bennett ve Edward Theuns arasında geçeceği tahmin edilen etap mücadelesi son ana kadar nefesleri kesti. Takım arkadaşı Matteo Pelucchi'nin de yanına gelmesiyle TUR 2017'deki beşinci etap galibiyetine yakın taraf gözüken Bennett'ın hayalleri son virajda yıkıldı. Keskin viraja hızlı bir şekilde giren İrlandalı sprinterin düşmesiyle inisiyatifi ele alan Theuns, son düzlüğüne önde girdiği etabı rahat bir şekilde kazandı. Belçikalı bisikletçi böylece, TUR'un ilk gününden bu yana kovaladığı etap galibiyetine son gün ulaşmayı başardı. Theuns bu galibiyetle ayrıca, Bennett'ın sprint puanı alamadığı etap sonucunda yeşil mayonun yeni sahibi olarak TUR 2017'yi noktaladı.

    Sam Bennett'ın domestiği Matteo Pelucchi etabı ikinci sırada tamamlarken üçüncülük Francesco Gavazzi'nin (Androni-Sidermec-Bottecchia) oldu.

    Genel klasmanda dengelerin değişmediği etap sonucunda 'in lideri Diego Ulissi, 53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu genel klasman lideri olarak tamamladı. Astana'dan Jesper Hansen'in 12 saniye geriden ikinci bitirdiği TUR 2017'de podyumu tamamlayan isim Fausto Masnada (Androni-Sidermec-Bottecchia) oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İstanbul Türkiye Spor Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title