Haberler

    Trabzonspor'da Son Haftalar Kabusa Dönüştü

    Trabzonspor'da yeni yönetim kurulunun görevde bulunduğu 4 haftalık dönemde sakat ve cezalı oyuncular adeta kabus olurken alınan sonuçlar da Avrupa kupalarına katılma yolunda sıkıntı oluşturdu.

    Bordo-mavililerde, son 4 haftada 8 oyuncu sakatlanırken, 4 oyuncu da  kart cezalısı durumuna düştü. Karadeniz ekibi, bu dönemde 2 mağlubiyet, 1  beraberlik, 1 galibiyetle 4 puan toplarken Avrupa kupalarına katılma yolunda da  önemli yara aldı.
    Trabzonspor, söz konusu dönemde ilk maçında deplasmanda Osmanlıspor  ile 3-3 berabere kalırken, ikinci maçta da Demir Grup Sivasspor'a sahasında 2-0  mağlup oldu. Üçüncü maçta Antalyaspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönen  bordo-mavili takım, yeni yönetim döneminde ilk 3 puanını elde etmesine karşın,  dördüncü karşılaşmada sahasında Kasımpaşa karşısında 5-2'lik skorla mağlup oldu.
    8 oyuncu sakatlık yaşadı
    Trabzonspor'da, son 4 haftadaki sakatlıklar moralleri bozdu.
    Karadeniz ekibi, ilk olarak Osmanlıspor maçı öncesi Kolombiyalı  oyuncusu Fabian Castillo, antrenmanda sakatlık yaşayarak kadrodan çıkarıldı. Son  antrenmanda da Burak Yılmaz'ın kasıklarındaki ağrısının artması nedeniyle  bordo-mavililer, bu maç öncesi büyük şok yaşadı.
    Osmanlıspor maçının ilk yarısını 2-0 önde kapayan Karadeniz ekibinde,  devre arasında genç oyuncu Abdülkadir Ömür, rahatsızlık geçirince yerini Joao  Pereira'ya bıraktı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Juraj Kucka, ardından da  kaleci Onur Recep Kıvrak, sakatlık geçirdi.
    Onur Recep Kıvrak'ın sol diz ön çapraz bağında yaralanma tespit  edilirken başarılı file bekçisi sezonu kapadı. Demir Grup Sivasspor ile yapılan  karşılaşmanın ilk yarısında da Uğur Demirok ve Kamil Ahmet Çörekçi, ciddi  sakatlık yaşarken bu futbolcular da takıma henüz dönemediler.
    Antalyaspor maçı öncesi sakatlıkları bulunan kaleci Onur Recep Kıvrak,  Fabian Castillo, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur Demirok'a, Hugo Rodallega ile  Abdülkadir Ömür de eklendi ve bu futbolcular karşılaşmada yer alamadı.
    4 kart cezalısı
    Trabzonspor'da 4 haftalık dönemde 4 oyuncu da kart cezalısı durumuna  düştü.
    Bordo-mavililerde Slovak oyuncu Matus Bero, Antalyaspor maçında  gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşerek Kasımpaşa maçı kadrosunda yer almadı.  Kasımpaşa maçında da kırmızı kart gören Okay Yokuşlu ve Tomas Hubocan ile 4. sarı  kartını gören Kucka, cezalı oldu.
    Bursaspor maçı öncesi 7 eksik
    Trabzonspor'da hafta sonu deplasmanda yapılacak Bursaspor maçı öncesi  3 kart cezalısı, 4 de sakatlık olmak üzere 7 eksik bulunuyor.
    Bordo-mavililerde, kart cezalıları Okay Yokuşlu, Hubocan ve Kucka,  hafta sonu Bursaspor maçında görev alamayacak. Onur Recep Kıvrak, Castillo, Kamil  Ahmet Çörekçi, Uğur Demirok'un da sakatlıkları sürüyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Trabzonspor Antalyaspor Karadeniz Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title