Haberler

Trabzonspor'da 3 Ayda 4 Darbe

Çankantılı Bir Dönem Geçiren Trabzonspor'da, 3 Ayda 4 Büyük Hayal Kırıklığı Yaşayan Yönetim, Yepyeni Bir Sayfa Açmak İstiyor.

Çankantılı bir dönem geçiren Trabzonspor'da, 3 ayda 4 büyük hayal kırıklığı yaşayan yönetim, yepyeni bir sayfa açmak istiyor.

Sezona İntertoto hezimeti ile başlayan, ardından olaylı Sivasspor maçı sonrası 5 maç sahası kapatılan, Ersen Martin'in transferindeki belirsizlikle bir anda gündeme oturan ve son olarak da Tahkim Kurulu'nun 3 puanı Sivasspor'a vermesi ile adeta yıkılan Trabzonspor'da, yönetim yaşanan bu şok gelişmeler karşısında oldukça yıprandı. 3 aylık süre içerisinde 4 büyük hayal kırıklığı ile karşı karşıya kalan bordo-mavili yönetim, tüm umutlarını bağladığı saha sonuçlarının da kötüye gitmeye başlamasıyla ne yapacağını şaşırdı.

Bazı yöneticiler hedef olarak teknik direktör Ziya Doğan'ı gösterirken, bazı yöneticiler ise yaşanan bu olumsuz gelişmelerde kendi paylarının çok büyük olduğunu söylüyor. Ancak, gelinen noktada Trabzonspor'un üzerine çirkin oyunlar oynandığını savunan yöneticiler, "Henüz ligin 6. haftası ama bizim hakemler yüzünden 6 puanımız gitti. Bu kadar mağdur edilen başka bir takım var mı? Herkesten ellerini vicdanlarına koyarak hareket etmelerini istiyoruz" diye konuştular.

ALBAYRAK, BAŞBAKAN'A GİDECEK

Trabzonspor'da yönetim yaşanan tüm olumsuzlukları unutturmak için iki önemli projeyi hayata geçirmek istiyor. Benzin İstasyonu'nda ihale aşamasına gelen süreci hızlandırarak kulübün kasasını parayla doldurmaya hazırlanan yönetim, Aralık ayındaki kongreye buradan gelecek parayla borçsuz girmeyi planlıyor.

Akyazı'da denizi doldurarak üzerine yapılması planlanan tesis için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Trabzon'da düzenlediği mitingde Akyazı'daki proje için Trabzonspor'a gereken her türlü desteği vereceğini söyleyen Başbakan Erdoğan'a bu sözünü hatırlatacak olan Albayrak, projenin hayata geçirilebilmesi için var gücüyle çalışıyor.

FUTBOLCULAR DOĞAN'IN YANINDA

Trabzonspor'da Ankaragücü maçı sonrası Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger'in, teknik direktör Ziya Doğan'ı ağır şekilde eleştirmesi ile başlayan ve Doğan'ın, "Ben konuşursam herkes çok şaşıracak" sözleri ile tırmanan yönetim-teknik heyet gerginliğinde futbolcular arabuluculuk yapıyor. Oynanan tüm maçlarda atılan goller sonrası yedek kulübesine koşarak Doğan'la birlikte sevinen futbolcular, Vestel Manisaspor maçında da Gökdeniz'in attığı gol sonrası kulübeye koşarak Doğan'ın yanında olduklarını vurguladı.

Trabzonsporlu futbolculardan Tolga Seyhan, camia olarak birlik olmalarının vaktinin geldiğini belirterek, "Gelinen noktada Trabzonspor'un hakkının yenildiği açık şekilde ortadadır. Bu haksızlıkların karşısında dimdik ayakta durabilmemiz için birlik ve beraberlik içerisinde durmalıyız. Trabzon ve Trabzonspor büyük bir camia. Burayı kimsenin yıpratmaya gücü yetmez" diye konuştu.

ACİL GOLCÜ ARANIYOR

Trabzonspor'da Ersen Martin'in sakatlığından sonra Umut Bulut'un da Vestel Manisaspor maçında kırmızı kartla oyun dışı kalarak cezalı duruma düşmesinin ardından forvette sıkıntıya düşen bordo - mavili ekipte Doğan, Ömer Rıza ve Tomas Jun'a hazır olun emri verdi. Gelecek hafta Konyaspor ile evinde karşılaşacak olan bordo - mavili takımda Ergin Keleş'in sahaya ilk 11'de çıkması beklenirken, Ömer Rıza ve Tomas Jun'un oyuna ilerleyen bölümlerde dahil olması bekleniyor. Doğan, Ergin Keleş ve Tomas Jun için, eksiklerini giderdikleri takdirde büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söylemişti.

KONYA HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Vestel Manisaspor maçı sonrası futbolculara iki gün izin yapan Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak. Futbolculardan verilen iki günlük izinde kafaları toparlamalarını isteyen Doğan'ın yarın yapılacak idman öncesi futbolcularla bir toplantı yapması bekleniyor. Yapılan eleştirilerden dolayı canı oldukça sıkılan Doğan'ın toplantıda futbolculara sonuna kadar devam mesajını vermesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title