Haberler

    Trabzon Çıkış Peşinde

    Ligde oynadığı son üç maçta altı puan kaybeden bordo-mavililer, Malatya’yı yenerek kara bulutları dağıtmak istiyor.

    Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve üst üste yaşadığı üç beraberlikle zirve yarışında önemli kayıplar yaşayan Trabzonspor Yeni Malatyaspor'u devirerek çıkışa geçmek istiyor.
    Bordo-mavili takımda zorlu mücadele öncesi Mustafa Akbaş ile Yusuf Yazıcı'nın sakatlıkları devam ediyor. Bu iki oyuncusundan faydalanamayacak olan teknik direktör Ünal Karaman'ın, Bursaspor maçındaki 11'inde tek değişiklik yapması bekleniyor. Son maçta hem teknik heyet hem de taraftarla sorun yaşayan ve 500 bin TL ceza alan Burak Yılmaz'ın yerine Nwakaeme'nin görev alabileceği öğrenildi.
    Öte yandan Trabzonspor ile Yeni Malatya, bugün ligde üçüncü kez karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce ilk olarak 2017-18 sezonunda karşılaştı ve ilk yarıda Trabzonspor sahasında oynadığı maçı 4-1 kazandı, deplasmanda ise rakibine 1-0 mağlup oldu. Söz konusu karşılaşmalarda Trabzonspor 4, Malatyaspor ise 2 kez rakip fileleri havalandırdı.
    Üç eksik var

    Süper Lig'de bugün Yeni Malatya ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı ve kente gitti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların taktik ağırlı bir idman yaptığı öğrenildi. Karadeniz ekibinde Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mustafa Akbaş kafilede yer almadı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Akbaş Trabzonspor Malatya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title