Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig müsabakasında, Dardanelspor ile Çorum Belediyespor 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto 3. Lig müsabakasında, Dardanelspor ile Çorum Belediyespor 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında, bir faul pozisyonunun ardından, saha içinde tansiyon yükseldi. Topu yere vuran Vahit sarı kart görürken bu oyuncuya tepki gösteren Çorum Belediyespor Teknik Sorumlusu Fahrettin Sayan, karşılaşmanın hakemi tarafından tribüne gönderildi. Vahit ise ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Fahrettin Sayan ile bir taraftar arasında tribünde arbede yaşandı. Bu esnada yedek kulübesinden çıkarak tribüne giden ve olaylara karışan Çorum Belediyespor yedek kalecisi Utku Bektaş da direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

STAT: 18 Mart

HAKEMLER: Burak Kalkandelen xx, Serkan Türksoy xx, Şenol Bektaş xx

ÇANAKKALE DARDANELSPOR: Murat xx, Erdem xx, Uğur xx, Ensar xx (Sertaç dk. 75 x), Okan xx (İlker dk. 61 xx), Nuri xx, Uğur xx, Vahit xx, Yusuf xx (Ufukcan dk. 46 xx), Taner xx, Özer xx

ÇORUM BELEDİYESPOR: Fatih xx, Akın xx, Oğuzhan xx, Kudret xx, Furkan xx (Turgay dk. 67 xx), Eray xx, Hakan xx (Emrah dk. 75), Berat Ali xx (Muhammet dk. 89 ?), Emre xx, Uğur xx, Eşref xx

GOLLER: Berat (dk. 2), Oğuzhan (dk. 44) (Çorum Belediyespor), Okan (dk. 7), İlker (dk. 72) (Dardanelspor)

KIRMIZI KART: Vahit (dk. 45) (Dardanelspor), Utku (dk. 45) (Çorum Belediyespor)

SARI KARTLAR: Uğur, Ensar, Ufukcan, Uğur, Nuri (Dardanelspor), Berat Ali, Uğur (Çorum Belediyespor) - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çorum Belediyespor Dardanelspor Ali Uğur Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title